Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Vråken 6 B

Högfjällsbyarna, Högfjället, Sälen

Trivsam och fräsch övervåning i attraktiva Högfjällsbyarna med närhet till liftar, skid - och skoterspår, fina vandringsleder, butiker, bio, spa och nöjesliv. Lägenheten hyrs inte ut i dagsläget.

Bra planlösning med hall, två sovrum varav det ena har en våningssäng och det andra har familjesäng. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, bastu, torkskåp, handfat och wc. Allrum med härligt ryggåstak och fin köksdel med induktionshäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn samt inbyggd micro (2014).

Inventarier ingår i förevisat skick förutom vissa personliga tillhörigheter.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 6 B. Byggår 1985. Våningsplan 2 av 2.

Storlek:

3 rum och köksdel. Boarea c:a 42 kvm

Byggnad:

Byggnadsår: 1985. 2014: renovering kök

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät. Ansluten till fiber (Zappa och ComHem)

Ekonomi:

Pris 1 800 000kr utgångspris. Avgift 2 021kr/mån. Andel i föreningen är 0.0491%.

Övrig driftskostnad 1 000kr/mån, varav:
Uppvärmning: 1 000kr

Energideklaration:

Energiprestanda: 125 kWh/kvm år

Bostadsrättsförening:

Fjällfåglarna. I föreningen finns 190 lägenheter.

Övrigt:


Information om budgivning:


Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren men denne är inte juridiskt bunden att sälja till den som lämnat det högsta budet eller att sälja till utannonserat pris. Säljaren kan under pågående försäljning när som helst ändra priset. Budet kan vara muntligt eller skriftligt men vi föredrar att bud inkommer via mail eller sms. Man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Enligt den nya fastighetsmäklarlagen ska mäklare bland annat upprätta budgivningslistor som ska lämnas över till både köpare och säljare när köpet är klart.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 800 000kr utgångspris
Rum 3 rum och köksdel
Byggår 1985
Boarea 42 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.