Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Vrilbacken 3B

Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Ny fräsch lägenhet i ett av Sälens mest attraktiva områden i Lindvallen. Bostadsrätten är belägen på Vrilbacken, precis ovanför Hotell Bügelhof på Sälfjällstorget. Här ställer du in bilen i parkeringsgaraget och tar en promenad ner till torget som erbjuder skridskobana, restauranger och shopping. Du når även hela Lindvallens serviceutbud på bara några minuters promenad.

Lägenheten har genomgående naturnära materialval i ljusa jordnära färger. Här finner du en välplanerad boyta om 42 kvm fördelat på hall med klinkergolv och torkskåp, allrum med matplats, braskamin samt utgång till balkong i två väderstreck. Köksdelen är utrustad med kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Sovrumsdelen består av två praktiskt avskilda sovalkover som har utgång till en trevlig altan mot backen - endast ca 10 meter från huset! Här finns totalt 4 bäddar och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, tvättkommod, dusch samt bastu. Genomgående vattenburen golvvärme.

Inventarier ingår i förevisat skick.

För visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 13. Byggår 2019/2020.

Storlek:

1 rum och köksdel. Boarea c:a 42 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan

Byggnad:

Byggnadsår: 2019/2020.

Interiör:
TV- och internetanslutning:

Fiberanslutning. Abonnemang kan tecknas. Telia fiber finns indraget. Abonnemang kan tecknas.

Ekonomi:

Pris 2 700 000kr utgångspris. Avgift 1 554kr/mån. Total årsavgift 18 645 kr. I avgiften ingår kommunalt avlopp, sophantering, snöröjning. Vattenförbrukning debiteras separat. Andel i föreningen är 2.42%.

Övrig driftskostnad 917kr/mån, varav:
Uppvärmning: 800kr
Vatten/avlopp: 117kr

Uppvärmning: avser även hushållsel. V/A: avser endast vattenförbrukning. Försäkring: avser hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Sälfjällstoppen 2. I föreningen finns 29 lägenheter.

Bostadsfakta
Pris 2 700 000kr utgångspris
Rum 1 rum och köksdel
Byggår 2019/2020
Boarea 42 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.