Meny
Planlösning
Områdesbild
Områdesbild
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Vasabyn 837 U

Lindvallen, Sälen

Mycket fräsch lägenhet som totalrenoverats 2018 med genomgående ljus färgsättning och fina materialval. Väldisponerad yta och generösa utrymmen som passar den stora familjen. Praktisk hall med klinkergolv, torkskåp, tvättmaskin samt städskåp. Välplanerat kök (IKEA) med öppen planlösning mot allrum som har plats för både matplats och en större sittgrupp. Två sovrum med dubbelsäng i vardera och ett sovrum med två våningssängar. Båda badrummen är helkaklade varav det ena har bastu. Låsbart skidförråd i anslutning till entrén. Lägenheten säljs fullt utrustad med möbler och husgeråd. Samtliga byggnader i föreningen har målats om exteriört under 2018.

Läs mer
Visning

2019-03-24 - Anmälan görs till carin@salenmaklaren.se eller 0706-554665

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 10 . Byggår . Våningsplan 1 av 2.

Storlek:

4 rum och köksdel. Boarea c:a 72 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: .

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät.

Ekonomi:

Pris 2 950 000kr utgångspris. Avgift 3 750kr/mån, inkl värme och kabel tv. Differentierad årsavgift som fördelas enligt: nov-april 5200 kr/mån, maj-okt 2300 kr/mån. (Genomsnittlig avgift 3 750 kr/månad) Andel i föreningen är 3.4483%.

Energideklaration:

Energiprestanda: 120 kWh/kvm år

Bostadsrättsförening:

Wasabyn 1. I föreningen finns 29 lägenheter.

Övrigt:

Uthyrningsavtal finns med SkiStar AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe kommande uthyrningsperiod. Efter uthyrningsperioden finns möjlighet att säga upp avtalet. Mycket goda hyresintäkter, ca 140 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.
Undantagna veckor (s.k. ägarveckor) för nästkommande säsong är V51,V01,V9.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Länkar:
Information om budgivning:


Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren men denne är inte juridiskt bunden att sälja till den som lämnat det högsta budet eller att sälja till utannonserat pris. Säljaren kan under pågående försäljning när som helst ändra priset. Budet kan vara muntligt eller skriftligt men vi föredrar att bud inkommer via mail eller sms. Man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Enligt den nya fastighetsmäklarlagen ska mäklare bland annat upprätta budgivningslistor som ska lämnas över till både köpare och säljare när köpet är klart.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 950 000kr utgångspris
Rum 4 rum och köksdel
Byggår
Boarea 72 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.