Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Trolldalen 8 D

Hundfjället, Sälen

I månadsavgiften ingår uppvärmning. Mycket fräsch övervåning med fantastiskt ski in - ski outläge närmast Laven-liften i Trolldalen, Hundfjället. Bra tillfälle för dig som söker ett bekvämt boende precis vid liftar och skidspår. Lägenheten har genomgående ljus färgsättning och hög standard. Kök och allrum har en ljus och öppen planlösning med ryggåstak och braskamin samt utgång till balkong mot söder. Tre sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng. Två helkaklade badrum med dusch, varav det ena har bastu och det andra har tvättmaskin och torkskåp. Obelånad förening med låga avgifter. Låga driftskostnader genom bergvärme . Två skidförråd. Lägenheten hyrs inte ut i dagsläget.

Läs mer
Visning

2019-03-24 - Öppen visning - anmälan görs till Anders Forsberg 0706-664655

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 16 . Byggår 2010. Våningsplan 2 av 2

Storlek:

4 rum och köksdel, öppen planlösning. Boarea c:a 68 kvm

Byggnad:

Byggnadsår: 2010.

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät. Fiber installerat 2018

Ekonomi:

Pris 3 900 000kr begärt pris. Avgift 2 450kr/mån. Månadsavgiften är differentierad, dvs högre under vinterhalvår och lägre under somarrhalvåret. Andel i föreningen är 6.25%.

Övrig driftskostnad 350kr/mån, varav:
Elekricitet: 350kr

Bostadsrättsförening:

Trolldalen 1. I föreningen finns 16 lägenheter.

Övrigt:

Sängar ingår, övriga inventarier ingår ej.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 3 900 000kr begärt pris
Rum 4 rum och köksdel, öppen planlösning
Byggår 2010
Boarea 68 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.