Meny
70 kvm
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Trolldalen 76 A

Hundfjället, Sälen

Nybyggd och inflyttningsklar lägenhet om 70 kvm i obelånad förening med ski in - skioutläge i Hundfjället. Denna etapp byggdes av Österling Bygg och blev inflyttningsklar i februari 2019. Här bor du allra högst upp i Fjällgläntan med nerfarter och liftar på båda sidorna om området. Genomgående fina materialval och hög standard. Lägenheten säljs fullt utrustad med möbler och husgeråd. Låg avgift och mycket goda hyresintäkter! Beräknade hyresintäkter ca 163 000 kr/år när uthyraren dragit av sin provision. Avdrag görs för egna undantagna veckor.

Lägenheten har en boarea om 70 kvm fördelat på kök och allrum med öppen planlösning, braskamin och utgång till härlig altan i soligt söderläge. Här finns tre sovrum med toatl 6-8 bäddar, ett helkaklat badrum med dusch och bastu samt en separat gästtoalett. Hallen har klinkergolv, städskåp, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Två låsbara skidförråd i anslutning till entrén.

Uthyrningsavtal finns med Skistar. Köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Avtalet gäller till och med 2021-08-31 och förlängs med ett (1) år i taget, om inte avtalet skriftligen sägs upp senast tolv (12) månader före avtalstidens utgång.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 13 . Byggår 2019. Våningsplan 1 av 2.

Storlek:

4 rum. Boarea c:a 70 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan

Byggnad:

Byggnadsår: 2019.

Interiör:
Ekonomi:

Pris 4 850 000kr begärt pris. Avgift 1 575kr/mån. Andel i föreningen är 5.42%.

Övrig driftskostnad 1 000kr/mån, varav:
Uppvärmning: 1 000kr

Se ekonomisk kalkyl

Bostadsrättsförening:

Trolldalen 6. I föreningen finns 16 lägenheter.

Övrigt:


Information om budgivning:


Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 4 850 000kr begärt pris
Rum 4 rum
Byggår 2019
Boarea 70 kvm
Ansvarig mäklare

Carin Forsberg

Telefon: 0706-554665

carin@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.