Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Torudsvägen 7

Salbäcksheden, Hundfjället, Sälen

Hörntomt belägen i Hållbrändan som är ett mycket attraktivt område nära Hundfjället. Bra läge med generös byggrätt (135 kvm). Perfekt för dig som vill bygga ett större hus med suterrängvåning! Bekvämt bilavstånd till lift och service i både Hundfjället och Tandådalen.

Planbestämmelser:
- Byggrätt 135 kvm
- Max en våning och två lägenheter
- Byggnadshöjd max 3,5 m för huvudbyggnad och 2,5 m för uthusbyggnad
- Högst 30 graders taklutning

Anslutningsavgifter (2018 års taxa) för vatten/avlopp tillkommer med:
137 470 kr inkl moms för en lägenhet
162 936 kr inkl moms för två lägenheter

Anlutningsavgift för el tillkommer för närvarande med 27 625 kr inkl moms (enligt 2018- års taxa). Detta avser grundabonnemang 16-25A med upp till 400 m avstånd till lämpligaste anslutningspunkt.

Läs mer
Typ:

Tomt, Malung-Sälen, Rörbäcksnäs 20:366

Storlek:

Tomtarea 1 397 m² (friköpt). Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ekonomi:

Pris 2 195 000kr exkl ansl.avg. Taxeringsvärde 845 000kr (fastställt avseende år 2015).

Servitut & planbestämmelser:

Malung-Sälen Rörbäcksnäs GA:4

Övrigt:

Köparen bekostar ingrävning samt anslutning till kommunalt v/a samt el.

Information om budgivning:


Vi använder oss oftast av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 195 000kr exkl ansl.avg
Areal 1 397 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.