Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Östra Långstrand 303

Sälens by, Sälen

1-plans villa med källare/garage belägen söder om Sälens By. Här bor du med närhet till busshållplats, skola och dagis samt serviceutbudet i Sälens by.
Med bil tar det endastt ca 10 min till närmsta skidanläggning. Bra promenad - och cykelväg på gamla banvallen som passerar på baksidan av gården.
Huset har en boarea om 80 kvm samt källarvåning med garage. På entréplan finner du ett välplanerat kök, ett ljust och fint allrum med öppen spis med insats och utgång till en stor solaltan. Tre generösa sovrum samt ett badrum med duschkabin, wc och handfat. Källarvåningen inrymmer förutom garage, pannrum, förråd, tvättstuga samt två sovrum. Stor tomt med utbyggnadsmöjlighet.
Byggnaden är energideklarerad och besiktigad. Se bifogade dokument.

Läs mer
Visning

2019-04-29 -

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Friliggande villa - 1 plan med källare. Malung-Sälen Östra Långstrand 7:5. Byggår: 1957.

Storlek:

6 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea c:a 86 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

1 plan med källare. Byggnadsår: 1957.
Uppvärming: Jordvärmepump/ Öppen pspis med insats

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Betong/trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Självdrag/mekanisk frånluft i kök och badrum.

Ekonomi:

Pris 1 800 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 875 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1957. Pantbrev finns uttagna om 450 000kr.

Total driftskostnad 24 300kr/år, varav:
Försäkring: 3 500kr
Sotning: 300kr
Uppvärmning: 14 000kr
Vatten/avlopp: 3 000kr
Vägavgift/snö: 3 500kr

Energideklaration:

Status: Utförd
Datum: 2019-04-05

Information om budgivning:


Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 800 000kr utgångspris
Rum 6 rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadstyp 1 plan med källare
Byggår 1957
Boarea 86 kvm
Tomtarea 2 122 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.