Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Solhem 21

Stöten, Sälen

Trevligt radhus med ski in - skioutläge i Stöten. Här bor du med bekvämt avstånd till skidspår och skoterleder och anläggningen bjuder på restauranger, bad, spa, butiker och aktiviteter.

Entréplan om ca 80 m² fördelat på hall, allrum med ryggåstak och braskamin, öppen planlösning till köksdel utrustad med spis, ugn, kyld/frys, microvågsugn samt diskmaskin. Här finns även ett sovrum med dubbelsäng, helkaklat badrum med dusch, relaxavdelning med bubbelbad, bastu, tvättmaskin och torkskåp samt en separat wc. Genomgående klinkergolv med golvvärme. Övreplan är inrett med allrum med sovalkov samt två sovrum. Totalt 8+2 bäddar. Utvändigt skidförråd.

Läs mer
Typ:

Fritidshus - 1 plan. Malung-Sälen Transtrands Kronopark 1:262. Byggår: 2004.

Storlek:

5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea c:a 80 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

1 plan. Byggnadsår: 2004.
Uppvärming: Direktverkande el, braskamin

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Gräs. Fönster: Isolerglas. Ventilation: Minivent m återv. i köksfläkt.

Ekonomi:

Pris 2 475 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 1 485 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 2004. Pantbrev finns uttagna om 1 673 416kr.

Total driftskostnad 29 200kr/år, varav:
Annat: 2 400kr
Försäkring: 2 500kr
Sotning: 300kr
Uppvärmning: 24 000kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Servitut & planbestämmelser:

Malung-Sälen Transtrands Kronopark GA:1, Malung-Sälen Transtrands Kronopark GA:3, Malung-Sälen Transtrands Kronopark GA:6 Avtalsservitut Avlopp Mm

Övrigt:

25 200 kr /år till stugföreningen tillkommer under driftskostnader. Detta avser kostnader för yttre underhåll, kabel TV, vägavgift, snöröjning samt vatten/avlopp.

"Annat" omfattar städavgift för gemensam städning. Om man deltar på städdagarna återbetalas detta belopp.

Uthyrningsavtal finns med Stöten AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 130 000 kr/år när uthyraren dragit av sin provision.

Information om budgivning:


Vi använder oss oftast av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 475 000kr utgångspris
Rum 5 rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadstyp 1 plan
Byggår 2004
Boarea 80 kvm
Tomtarea 198 kvm
Ansvarig mäklare

Anders Forsberg

Telefon: 0706-664655

anders@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.