Meny
Entréplan
Loftplan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Solhem 19

Stöten, Sälen

Mysigt radhus i det populära området Solhem i Stöten.
Här bor du med bekvämt avstånd till skidlift, skidspår, skoterleder och anläggningens fina utbud av restauranger, bad, spa, bowling, butiker och aktiviteter.

Genomgående ljust och trivsamt radhus, inrett med storstuga och köksdel. Storstugan har högt ryggåstak och inrymmer soffgrupp, matsalsmöbel och en härligt värmande braskamin. Perfekt för umgänge efter en dag i backarna eller i spåren! Köksdelen är utrustad med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och micro. På entréplanet finns även en rymlig hall, ett sovrum med dubbelsäng, badrum/Wc samt relaxavdelning. Badrummen är praktiskt uppdelade i två separata wc-rum med toalett och handfat varav ett med dusch. I den separata relaxavdelningen finns hörnbadkar, dusch, handfat, bastu samt en tvättdel med tvättmaskin och torkskåp. Från relaxavdelningen finns direktutgång till altan på baksidan huset.
Övervåningen inrymmer allrum och sovrum, där ena delen av allrummet delats av till sovalkov med platsbyggd bred säng. Allrummet är möblerat med soffgrupp och TV. Övervåningen erbjuder även två sovrum där ett av sovrummen är utrustat med tre enkelsängar och det andra med två enkelsängar.

Ytskikten på entréplan är genomgående klinkergolv med underliggande golvvärme samt målad timmerpanel på väggarna och panelklädda tak. Ytskikten på övervåningen är trägolv samt målad timmerpanel på väggarna och panelklädda tak.

Utvändigt skidförråd i direkt anslutning till entrén.

Inventarier ingår i förevisat skick, förutom personliga saker samt ett stort golvur och brun, Stressless skinnfåtölj med fotpall.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med Stötens bokning. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över de bokningar som finns på objektet för denna säsong.
Uthyrningsavtalet är uppsagt och löper ut den 20/4-20.
Uthyrningsintäkter om ca 120 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.
Ägarbokade veckor är: V 11-13 samt V 15-16.

Huset är kopplat till Solhems stugförening där visst yttre underhåll och målning ingår samt V/A, renhållning, vägar och snöröjning. Stugföreningen med god ekonomi.

Kontakta ansvarig mäklare för visning- och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Fritidshus - Radhus. Malung-Sälen Transtrands Kronopark 1:261. Byggår: 2004.

Storlek:

5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea c:a 80 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

Radhus. Byggnadsår: 2004.
Uppvärming: Direktverkande el och braskamin

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: . Bjälklag: . Fasad: Timmerpanel. Takbeklädnad: Grästak. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Interiör:
TV- och internetanslutning:

TV via antenn, dekoder ingår ej. Internet finns ej.

Ekonomi:

Pris 3 300 000kr begärt pris. Taxeringsvärde 1 484 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 2004. Pantbrev finns uttagna om 2 268 416kr.

Total driftskostnad 66 419kr/år, varav:
Annat: 4 250kr
Elekricitet: 15 000kr
Försäkring: 4 199kr
Samfällighet: 27 600kr
Sotning: 370kr
Uppvärmning: 15 000kr

Väg/samfällighet: avser årsavgiften för Solhems Stugförening, i den avgiften ingår bland annat renhållning, vatten & avlopp samt yttre underhåll och målning. Övrigt: avser tekniskt skötselavtal med Stöten i Sälen AB.

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Servitut & planbestämmelser:

Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Transtrands Kronopark GA:1 - Avser gångvägar samt belysning, längd-och motionsspår samt skoterleder. Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Transtrands Kronopark GA:3 - Avser vägar, naturområde, lokalgata, sopuppsamling. Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Transtrands Kronopark GA:6 - Avser väg. Förmån: Avtalsservitut: Avlopp Mm, 20-IM5-99/2852.1

Uteplats:

Altan på baksidan av huset med utgång från relaxavdelningen

Bostadsfakta
Pris 3 300 000kr begärt pris
Rum 5 rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadstyp Radhus
Byggår 2004
Boarea 80 kvm
Tomtarea 197 kvm
Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Telefon: 070-6654955

anne-mari@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information till våra kunder beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi välkomnar dig hjärtligt och hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks.

Det är oerhört viktigt för oss att ni känner er trygga i att besöka våra visningar och vi kommer att göra vårt yttersta för att allt ska flyta på precis som vanligt. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk, eller har familjemedlemmar som är sjuka. Detta för din egen hälsas skull men även för våra medarbetare samt övriga besökare.

Vi tillhandahåller handsprit, munskydd och skoskydd på visningar och vi bokar endast in ett sällskap åt gången.  Föräldrar som har barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Glöm inte att ta en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten!
Besök gärna https://www.salenmaklaren.se för mer information.