Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Snöflingevägen 15 B

Stöten, Sälen

Fint renoverad (2015) lägenhet belägen i stugområdet Kronoparken, Stöten. Närmsta transportlift ligger endast några hundra meter från stugan och med den tar du dig enkelt till anläggningens stora utbud av fina pister. Stöten är det skidområde i Sälenfjällen som ligger närmast Norge och den stora skidanläggningen i Trysilfjället. Med bil tar det endast ca 15 min till den internationella flygplatsen som öppnar i december 2019.

Lägenheten har en väldisponerad yta om 56 kvm + loft. Köket har en öppen planlösning mot det trivsamma allrummet med braskamin och utgång till den generösa solaltanen där du kan njuta av ett härligt spa-bad efter en skön dag i backen. På entréplan finner du även hall, två sovrum, badrum med dusch och bastu samt separat wc med handfat och tvättmaskin. Golvvärme i dusch och wc. I bifogad frågelista kan ni läsa mer om vad som ingått i renoveringen.


Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 15 B. Byggår 1986.

Storlek:

4 rum och köksdel. Boarea c:a 56 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Byggnad:

Byggnadsår: 1986.

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät via Stötens samfällighet.

Ekonomi:

Pris 1 795 000kr utgångspris. Avgift 3 539kr/mån, inkl kabel tv. Avgiften erlägges en gång per år. Årsavgiften för 2019 är fastställd till 42 466 kr per lägenhet med anledning av renoveringar och utbyggnader. Avgiften betalas senast per 31 augusti 2019. Andel i föreningen är 8.33%.

Övrig driftskostnad 1 500kr/mån, varav:
Elekricitet: 500kr
Uppvärmning: 1 000kr

Bostadsrättsförening:

Snöflingan. I föreningen finns 0 lägenheter.

Övrigt:

Vissa inventarier ingår enligt separat inventarielista.
Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.
Byggnaden är inte energideklarerad.

Information om budgivning:


Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 795 000kr utgångspris
Rum 4 rum och köksdel
Byggår 1986
Boarea 56 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.