Meny
Gemensamhetsutrymme
Gemensam bastu
Utsikt över bergen
Sommarvy
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Sjungarbacken 1147

Kläppen, Sälen

Nu erbjuds en trevlig välplanerad bostadsrätt mitt i Kläppens anläggning i området Sjungarbacken. Här bor du ett stenkast från gondolliften och några meter till skidbacken och med bekvämt gångavstånd till restauranger, butiker och fina preparerade skidspår. Kläppen erbjuder fantastisk skidåkning i alla väderstreck för både nybörjare och mer avancerad skidåkare.

Lägenheten inrymmer mysigt allrum med köksdel i öppen planlösning. Här kan du tända en brasa i den murade öppna spisen och värma dig efter en dag i skidbacken eller i spåret. Tänk dig sen en vacker marsdag när solen står som högst på himlen då kan du öppna altandörren och gå ut till det härliga altandäcket och lapa sol en hel eftermiddag och njuta av den vidunderliga utsikten över bergen i väster.

Entréplanet bjuder även på ett sovrum med våningssäng, badrum med dusch och wc och en rejäl hall med bra avhängningsytor samt sittbänk som gör det bekvämt att ta på sig pjäxorna. Här ligger ett klinkergolv med golvvärme som torkar upp snöslask på några minuter.
På övre planet finns sovloft med fyra bäddar samt förvaringsutrymme och takfönster för bra ljusinsläpp. Lägenheten är perfekt anpassad för 6 personer.
I direkt anslutning till entrén finns uvändigt skidförråd.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen Ski Resort AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 50-60 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

Inventarier i förevisat skick ingår förutom personliga tillhörigheter.
Tillträde enligt överenskommelse.

Mitt emot lägenhetens entré finns en gemensam servicebyggnad (avsedd endast för bostadsrättsägare) med bokningsbar bastu, dusch samt tvättstuga. I föreningen finns ytterligare en servicebyggnad som inrymmer samlingsrum med pingisbord och ägarförråd samt två gästbastuar och duschar samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, strykbärda och strykjärn.
Föreningen har också en liten uthyrningslägenhet som hyrs ut till personal.

Kontakta ansvarig mäklare för visnings- och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom vår virtuella visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 1147. Byggår 1988.

Storlek:

2 rum och köksdel. Boarea c:a 44 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 1988.
2016 Utbyggd altan samt utebord.
2017 Nya bäddmadrasser samt TV och torkskåp.
2017 Hallen renoverad och golvvärme har installerats. Rejält underarbete har utförts med gjuten platta under.
2018 Nytt tvättställ i kommod.
2019 Ny fläkt samt ventilationsmotor, toalettstol, sänglampor, vägglampa taklampa.
2020 Ny spis.

Interiör:

Välvårdad lägenhet med bra planlösning.

Allrum m. köksdel

Allrum m. köksdel. Golv: plastmatta. Väggar: bröstpanel/målad glasfiberväv. Tak: furupanel. Köksluckor: Vita. Utrustning: hällspis med ugn, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och microugn. Garderob. Murad öppen spis.

Badrum

Badrum. Golv: plastmatta. Väggar: kakel. Tak: furupanel. Utrustning: toalett, dusch, tvättställ samt VV-beredare och städskåp.

Hall

Hall. Golv: klinker med golvvärme. Väggar: våtmålad pärlspont. Tak: furupanel. Torkskåp, hatthylla samt sittbänk i ek.

Sovloft

Sovloft. Golv: plastmatta. Väggar: målad glasfiberväv. Tak: furupanel. Två dubbelsängar samt takfönster.

Sovrum

Sovrum. Golv: plastmatta. Väggar: bröstpanel/målad glasfiberväv. Tak: furupanel. En våningssäng.

TV- och internetanslutning:

TV ansluten till kabelnät. Ej fiber eller bredband

Övriga utrymmen:

Skidförråd

Ekonomi:

Pris 1 750 000kr utgångspris. Avgift 2 708kr/mån. Årsavgiften om 32 500 kr (2708 kr/mån) betalas 2 ggr årligen den 31 januari samt 30 juni. I avgiften ingår el, värme, V/A samt renhållning och snöröjning. Andel i föreningen är 5%.

Övrig driftskostnad 100kr/mån, varav:
Försäkring: 100kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Sjungarbacken nr 1. I föreningen finns 20 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 1 750 000kr utgångspris
Rum 2 rum och köksdel
Byggår 1988
Boarea 44 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.