Meny
Planlösning
Planlösning loft
Fastighetskarta

Sjungarbacken 1146

Kläppen, Sälen

Trevlig radhuslägenhet mitt i Kläppens anläggning med gångavstånd till både lift, backe, restaurang, butik och fina preparerade skidspår.

Allrum med köksdel, murad öppen spis och utgång till solaltan i västerläge. Fantastisk utsikt över dalgången med vacker natur. På entréplan finns ett sovrum med våningssäng samt kaklat badrum med dusch. På loftet finns plats för två dubbelsängar. Utvändigt skidförråd. Tillgång till servicebyggnad med bastu, dusch, tvättstuga.

I avgiften ingår v/a, uppvärmning, hushållsel, sophantering samt snöröjning.
Inventarier ingår förutom vissa personliga tillhörigheter.

Läs mer
Budgivning pågår
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 1146. Byggår 1989.

Storlek:

3 rum och kök. Boarea c:a 44 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Byggnad:

Byggnadsår: 1989.

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät

Ekonomi:

Pris 1 300 000kr begärt pris. Avgift 2 667kr/mån, inkl värme och kabel tv. Avgiften betalas 2 ggr/år. Andel i föreningen är 5%.

Bostadsrättsförening:

Sjungarbacken nr 1. I föreningen finns 20 lägenheter.

Övrigt:

Uthyrningsavtal finns med Kläppen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Energideklaration finns ej.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Vi använder oss oftast av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 300 000kr begärt pris
Rum 3 rum och kök
Byggår 1989
Boarea 44 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.