Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Sjungarbacken 1031

Kläppen, Sälen

Ljus, fräsch och liftnära radhuslägenhet mitt i Kläppens anläggning med bekvämt avstånd till nya gondolliften, skidbacke, restauranger, butik och fina preparerade skidspår. Detta är en gavellägenhet med altan i fint söderläge. Allrum med köksdel, murad öppen spis och utgång till solaltan. På entréplan finns ett sovrum med en familjesäng samt badrum med dusch och wc med kakel på väggarna och våtrumsmatta. På loftet finns plats för en dubbelsäng samt ett litet sovrum med en enkelsäng. Utvändigt finns skidförråd i direkt anslutning till entrén. Lägenheten säljs fullt utrustad med möbler och husgeråd. Till föreningen hör även en gårdsbyggnad med gemensamma utrymmen så som bastu, dusch, bubbelpool samt tvättmöjligheter och en konferens-/samlingslokal.
Lägenheten renoverades av förra ägaren 2014/15. Inventarier ingår i förevisat skick.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen AB. Möjliga hyresintäkter ca 54 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Köparen förbinder sig att inträde avtalet i säljarens ställe och överta de bokningar som finns för kommande säsong.

Läs mer
Budgivning pågår

Högsta bud: 1 500 000kr - budhistorik

2020-11-24 12:17
- Budgivare 1 (deltar): 1 500 000kr
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 1031. Byggår 1989.

Storlek:

2 rum. Boarea c:a 44 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 1989.

Interiör:

Allrum m. köksdel: Allrum m. köksdel. Golv: laminat. Väggar: bröstpanel/målad glasfiberväv. Tak: målad panel. Utrustning: spis, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och microugn. Murad öppen spis. Soff/matgrupp. Sovrum: Sovrum. Golv: laminat. Väggar: målad glasfiberväg. Tak: målad panel. En familjesäng med bred underslaf Loft: Golv: laminat. Väggar: målad glasfiberväv. Tak: målad panel. En dubbelsäng. Extra rum på loft: Golv: laminat. Väggar: målad glasfiberväv. Tak: målad panel. En enkelsäng Badrum: Badrum. Golv: våtrumsmatta. Väggar: kakel. Tak: furupanel. Utrustning: toalett, dusch och tvättställ. Hall: Hall. Golv: klinkers. Väggar: panel. Tak: målad panel. Torkskåp

Allrum m. köksdel

Allrum m. köksdel. Golv: laminat. Väggar: bröstpanel/målad glasfiberväv. Tak: målad panel. Utrustning: spis, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och microugn. Murad öppen spis. Soff/matgrupp.

Badrum

Badrum. Golv: våtrumsmatta. Väggar: kakel. Tak: furupanel. Utrustning: toalett, dusch och tvättställ.

Extra rum på loft

Golv: laminat. Väggar: målad glasfiberväv. Tak: målad panel. En enkelsäng

Hall

Hall. Golv: klinkers. Väggar: panel. Tak: målad panel. Torkskåp

Loft

Golv: laminat. Väggar: målad glasfiberväv. Tak: målad panel. En dubbelsäng.

Sovrum

Sovrum. Golv: laminat. Väggar: målad glasfiberväg. Tak: målad panel. En familjesäng med bred underslaf

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät.

Ekonomi:

Pris 1 600 000kr utgångspris. Avgift 2 125kr/mån. (Totala årsavgiften 25 500 kr betalas 1 ggr/år). Andel i föreningen är 5%.
Kostnad för el och uppvärmning debiteras ut av föreningen totalt ca 11 000 kr/år.

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Tranan nr 1. I föreningen finns 20 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 1 600 000kr utgångspris
Rum 2 rum
Byggår 1989
Boarea 44 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.