Meny
Röen 318 ÖP copy
Röen 318 EP copy
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Röen 318

Sälens by, Sälen

Välplanerad och mycket välunderhållen villa i två plan om 151 kvm fördelat på fyra sovrum, allrum, stort arbetskök, två badrum, gillestuga, pannrum och tvättstuga.

Till fastigheten tillhör även redskapsbod, en charmig gäststuga/härbre, friggebod samt en äldre lada. Stor tomt med utbyggnadsmöjligheter.

Här bor du med vacker utsikt mot Sälenfjällen och med bekvämt avstånd (ca 1.5 km ) från Sälens Centrum där du hittar bland annat skola, dagis, vårdcentral, golfbana, gym, idrottshall, livsmedelsbutiker och restauranger. I området har du även närhet till cykel, vandrings och skoterleder. Från bostaden har du dessutom endast ca 8 minuters bilresa till Lindvallen skidanläggning och ca 20 minuter till Hundfjällets skidanläggning.


Kontakta ansvarig mäklare för visnings och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom vår virtuella visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Friliggande villa - 1 plan i souterräng. Malung-Sälen Röen 2:15. Byggår: 1984.

Storlek:

6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea c:a 151 kvm. Areauppgifter enligt säljaren 112 kvm boarea enligt taxeringsinformation.

Byggnad:

1 plan i souterräng. Byggnadsår: 1984. 2013
Uppvärming: Kaminer, dirketverkande el samt bergvärme.

Byggnadssätt

Grund: Källare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä/timmer. Takbeklädnad: Plåttak. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Självdrag.

Interiör:

Mysigt hus med spännande och tilltalande planlösning. Huset inrymmer hela fyra sovrum, badrum och köksdel i öppen planlösning med matplats och vardagsrum på entréplan. I souterrängplan finns förråd, hobbyrum, pannrum och badrum.

Badrum

Helkaklat badrum med toalett, handfat, duschkabin, handdukstork samt golvvärme.

Badrum på souterrängplan

Badrum med toalett, handfat och badkar. Våtrumsskiva och klinker på golvet.

Entréhall på souterrängplan

Ljus och välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Hallen har liggande vitmålad träpanel på väggarna och fondvägg. Llinker på golvet samt i taket finns infällda spotlights.

Hobbyrum på souterrängplan

Möblerbart hobbyrum med garderob, kamin samt laminatgolv.

Köksdel

Ljust hemtrevligt arbetskök utrustat med spis med häll och ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Kakel över diskbänk samt laminat på golvet.

Sovrum

Några trappsteg ner från kök och matplats finns två av sovrummen belägna. Ena sovrummet har en altandörr med utgång till trädgården. Båda sovrummen har fondväggar samt laminat på golven. De två andra sovrummen är belägna innanför vardagsrummet och matplatsen. Båda med fondväggar och vitmålade väggar samt laminat på golven.

Tvättstuga/pannrum på souterrä

Tvättstuga. Klinker på golv.

Vardagsrum/allrum

Vardagsrum med mysig braskamin, plats för matgrupp och soffmöbel, trappa till souterrängvåning samt altandörr med utgång till den härliga altanen. Liggande vitmålad träpanel i vardagsrummet samt panel och vitmålade väggar vid matsalsdelen. Laminat på golv.

TV- och internetanslutning:

Fiber

Övriga utrymmen:

Friggebod, äldre lada, samt gillestuga.

Ekonomi:

Pris 3 000 000kr . Taxeringsvärde 1 917 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 2001. Pantbrev finns uttagna om 920 000kr.

Total driftskostnad 25 279kr/år, varav:
Försäkring: 4 100kr
Renhållning: 1 968kr
Uppvärmning: 17 711kr
Vatten/avlopp: 1 500kr

Uppgift från VAMAS: Ägaren har idag hemkompost och betalar ingen hämtningsavgift för matavfallet. Vill köparen ha hämtning av matavfall är kostnaden 600kr/år. I uppvärmning ingår hushållsel

Energideklaration:

Energiprestanda: 58 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2020-03-03

Servitut & planbestämmelser:

Förmån: Officialservitut Väg, 20-TRA-1266.1

Bostadsfakta
Pris 3 000 000kr
Rum 6 rum och kök, varav 4 sovrum
Byggnadstyp 1 plan i souterräng
Byggår 1984
Boarea 151 kvm
Tomtarea 3 698 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information till våra kunder beträffande Coronaviruset  

Vi kommer att fortsätta bedriva vår verksamhet i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Därmed kommer även våra planerade visningar att genomföras, men med anledning av det rådande läget med Coronaviruset ber vi dig snällt att ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridningen. Vi ber dig därför att stanna hemma om du är förkyld, hostar eller har feber. Detta för din egen hälsas skull men även för våra medarbetare samt övriga besökare. Vi välkomnar dig hjärtligt men hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Det är oerhört viktigt för oss att ni känner er trygga i att besöka våra visningar och vi kommer att göra vårt yttersta för att allt ska flyta på precis som vanligt.

Vi vill även påminna er om att vi  erbjuder DIGITALA VISNINGAR av de flesta saluförda objekten!
Besök gärna https://www.salenmaklaren.se för mer information.