Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Pärtvägen 11

Tomt belägen endast ca 500 m till Sälenstugans backar och Sälfjällstorgets utbud av ett flertal restauranger, butiker och nöjen! Här stannar även Skid- bad- och nöjesbussen. Vid Sälfjällstorget finner du flera liftar och nedfarter och du tar du dig även vidare till Lindvallens skidområde. Här finns även härliga gångvägar för dig som vill promenera mellan Sälfjällstorget och Lindvallen. För dig som vill åka längd finns anslutningsspår till Gubbmyrens fina preparerade längdspår.

Byggbestämmelser:
Max byggnadsarea 120 kvm
Max 1 våning utan vind (suterrängvåning kan ev. tillkomma)
Max byggnadshöjd huvudbyggnad 4.0 m
Max byggnadshöjd komplementbyggnad 3.0 m
Högst 2 bostadslägenheter per tomt

Samtliga anslutningsavgifter tillkommer och betalas av köparen.
Nuvarande (2020) kostnad för el-anslutning ): 35 250 kr för 20A
Nuvarande (2020) kostnad för kommunal anslutning av avlopp: 103 637 kr för 1 hushåll. (Tillkommer 16 357 kr ytterligare 1 hushåll).
VAMAS kommer att kunna erbjuda kommunalt vatten inom om ca 3-5 år.
Kostnad för kommunal anslutning av vatten ej fastställd i dagsläget.

Vid intresseanmälan och mer information, kontakta Carin Forsberg (fastighetsmäklare och extra kontaktperson) : 0706-554665 eller carin@salenmaklaren.se

Läs mer
Typ:

Tomt, Malung-Sälen, Västra Sälen 3:56

Storlek:

Areal: 1 069 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör:
Ekonomi:

Pris 1 790 000kr begärt pris. Taxeringsvärde 837 000kr (fastställt avseende år 2018). Pantbrev finns uttagna om 65 000kr.

Total driftskostnad 3 000kr/år, varav:
Samfällighet: 3 000kr

Samfällighetsavgift inkluderar snöröjning och vägunderhåll av samfälld väg. För bebyggd fastighet ligger avgifter på f.n. 6 000 kr/år.

Servitut & planbestämmelser:

Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Västra Sälen GA:5

Bostadsfakta
Pris 1 790 000kr begärt pris
Areal 1 069 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.