Meny
Spegelvänd planlösning
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Prinsbacken 11

Sälens by, Sälen

Trevligt fritidshus beläget strax norr om Sälens by. Här bor du med närhet till butiker, service, skidspår, golfbana, skoterled och endast ca 10 min med bil till Lindvallens skidområde. Bra planlösning och en boarea om 55 kvm fördelat på allrum med köksdel i öppen planlösning, braskamin och utgång till altan med västerläge. Tre sovrum med totalt 6 bäddar. Kaklat badrum med dusch och bastu. (ny varmvattenberedare 2017) Utvändigt skidföråd. Goda uthyrningsmöjligheter.

Läs mer
Typ:

Fritidshus - 1 plan. Malung-Sälen Östra Sälen 9:31. Byggår: 1978.

Storlek:

4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea c:a 55 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

1 plan. Byggnadsår: 1978.
Uppvärming: Direktverkande el, braskamin

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Timmerpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät.

Ekonomi:

Pris 1 400 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 722 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1978. Pantbrev finns uttagna om 550 000kr.

Total driftskostnad 28 000kr/år, varav:
Försäkring: 2 000kr
Samfällighet: 6 500kr
Sotning: 300kr
Uppvärmning: 15 000kr
Vatten/avlopp: 4 200kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Servitut & planbestämmelser:

Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Östra Sälen GA:2, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Östra Sälen GA:3, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Östra Sälen GA:4, Samfällighet: Malung-Sälen Östra Sälen S:19

Övrigt:

inventarier i föresvisat skick ingår. Uthyrningsavtal finns med Bengt-Martins Resetjänst AB. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Perioden 1/3 - 5/3 (Vasaloppet) är s.k. ägarbokat.

Senaste sotning utförd 2018-09-20

Information om budgivning:


Vi använder oss oftast av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 400 000kr utgångspris
Rum 4 rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadstyp 1 plan
Byggår 1978
Boarea 55 kvm
Tomtarea 118 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.