Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Pistvägen 556 B

Kläppen, Sälen

Välplanerad bostadsrätt i parhus med loft och en boyta om ca 63 kvm. Högt belägen med ski in - skioutläge i Mitt i Pisten-området som är ett av de populäraste områdena i Kläppen! Ett stenkast till liften som tar dig till pisterna eller glid skidvägen ner som leder till Tranantorget.
Entréplanet inrymmer hall med klinkergolv och elektrisk golvvärme, badrum med dusch, wc och bastu samt ett badrum med wc och dusch samt förberett för tvättmaskin. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Allrum med högt ryggåstak, köksdel och braskamin samt ett sovloft med plats för 4 enkelsängar. Köksdelen är utrustad med spis med ugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl/frys.
Stor solaltan med utgång från allrum samt skidförråd finns i anslutning till entrén.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen. Köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe.
Möjliga hyresintäkter ca 90 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.
Veckor bokade för eget bruk kommande säsong: V3 tor-sön, V11 tor-sön, V12 sön-sön

Inventarier ingår förutom personliga prydnadsföremål

Läs mer
3D-visning
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 556B. Byggår 1989.

Storlek:

3 rum och köksdel. Boarea c:a 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen. Enligt ekonomiska planen är boarean 57 kvm

Byggnad:

Byggnadsår: 1989. 2012 - Nya tak i hela föreningen samt utvändig målning

Interiör:

Allrum med täljstenskamin och ytskikten är bröstpanel/målad väv och vitmålad träpanel i taket samt laminatgolv. Stora fönsterpartier och utgång till altan. Sovrum 1 har dubbelsäng och två garderober, målade väggar samt panelklädd fondvägg och plattor i taket samt laminatgolv. Sovrum 2 har två enkelsängar samt två garderober, målade väggar och plattor i taket samt laminatgolv. Båda badrummen har elektrisk golvvärme och våtrumsmattor på väggar och golv samt plattor i taket. Hallen har städskåp och torkskåp, klinkergolv med elektrisk golvvärme, målad bröstpanel/målad väv samt plattor i taket. Loftet har en vägg som skiljer av rummet i två sovalkover där det står två enkelsängar och en garderob i varje alkov. Golvet har björklaminat samt målad väv på väggarna och målad träpanel i taket.

TV- och internetanslutning:

TV signaler via föreningen Inget internet

Övriga utrymmen:

Utvändigt skidförråd

Ekonomi:

Pris 2 500 000kr utgångspris. Avgift 2 440kr/mån. Årsavgiften är för närvarande differentierad och betalas med 3903:-/mån under jan-juni samt 976:- för juli-dec. Årsstämman beslutade dock att man under 2020 går tillbaka till en rak månadsavgift. En engångsavgift om 5 000 kr kommer att tas ut under 2020 har styrelsen diskuterat då man ämnar måla utvändigt kommande år. Andel i föreningen är 5%.

Övrig driftskostnad 1 472kr/mån, varav:
Försäkring: 62kr
Sotning: 60kr
Uppvärmning: 1 350kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Gusjöbyn . I föreningen finns 20 lägenheter.

Övrigt:

Information om ANSVARSFÖRDELNINGEN avseende bostadsrättens skick: Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

SIDOTJÄNSTER:
Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 500 000kr utgångspris
Rum 3 rum och köksdel
Byggår 1989
Boarea 63 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.