Meny
Pistvägen 529A entré copy
Pistvägen 529A loft copy
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Pistvägen 529 A

Kläppen, Sälen

Välplanerad bostadsrätt högt belägen med bästa ski in - ski outläge i Mitt i Pistenområdet som är ett av de populäraste områdena i Kläppen! Härifrån har du ett stenkast till liften som tar dig upp på berget eller skidvägen utanför huset som leder till Tranantorget. Här finns gott om plats för den stora familjen med öppna sällskapsytor i allrum och kök. Högt ryggåstak och ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna och en vidunderlig utsikt över dalgången.

Lägenheten har en boyta om ca 68 kvm och en biyta om ca 14 kvm, fördelat på hall med klinkers och golvvärme, trivsamt allrum med generös takhöjd, braskamin samt fullt utrustad köksdel. Här finns två sovrum på entréplanet samt två sovrum på övre planet där ett av rummen är ett öppet sovloft. Ett badrum med dusch, wc, handfat och bastu samt det andra badrummet har dusch, wc, handfat och jacuzzi. Stor solaltan i västerläge samt utvändigt skidförråd.

Läs mer
360
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 529 A. Byggår 2004.

Storlek:

5 rum och köksdel. Boarea c:a 68 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Byggnad:

Byggnadsår: 2004.

Interiör:

Hall med klinkers och golvvärme, bröstpanel och målad väv på väggarna. Allrum med ryggåstak och braskamin samt fullt utrustad köksdel, målad bröstpanel/väv på väggarna samt laminatgolv. Köksdelen har spis med ugn, kyl/frys, diskmaskin och micro. Ett badrum med dusch, wc, handfat och bastu samt det andra badrummet har dusch, wc, handfat och jacuzzi, våtrumsmatta på golv och väggar. Två sovrum på entréplanet med laminatgolv och målad väv på väggarna samt panelklätt tak. Ett av rummen har en dubbelsäng och två garderober och det andra har en familjesäng med bred underslaf samt en garderob. På övre planet finns ett öppet sovloft med två enkelsängar och ett sovrum med två enkelsängar. Laminatgolv och målad väv på väggarna samt panelklädda tak. Stor solaltan i västerläge samt utvändigt skidförråd.

TV- och internetanslutning:

Comhem via bostadsrättsföreningen

Ekonomi:

Pris 2 500 000kr utgångspris. Avgift 2 950kr/mån. I månadsavgiften ingår V/A, vägar, snöröjning, renhållning/återvinning, kabel-TV. Avgiften faktureras månadsvis. En engångssumma om 3000 kr kommer att tas ut under hösten 2019 samt vid fyra tillfällen under år 2020, för att täcka kommande anslutningsavgift för kommunalt V/A då kommunen tar över samfällighetens vattenförsörjning och avlopp. Detta kommer att ske i hela Kläppen. Andel i föreningen är 7.1428%.

Övrig driftskostnad 2 165kr/mån, varav:
Försäkring: 65kr
Uppvärmning: 2 100kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Mitt i pisten 3. I föreningen finns 14 lägenheter.

Övrigt:

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Uthyrningsavtal finns med Kläppen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Möjliga hyresintäkter ca 130-140 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

En engångssumma om 3000 kr kommer att tas ut under hösten 2019 samt vid fyra tillfällen under år 2020, för att täcka kommande anslutningsavgift för kommunalt V/A då kommunen tar över samfällighetens vattenförsörjning och avlopp. Detta kommer att ske i hela Kläppen.

Bostadsfakta
Pris 2 500 000kr utgångspris
Rum 5 rum och köksdel
Byggår 2004
Boarea 68 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.