Meny
Planlösning
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Olarsängen 10 C

Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Välplanerad lägenhet med gångavstånd till Sälenstugan och Lindvallens backar, skidspår, butiker och nöjen. Här bor du granne med gemytliga Olarsgården och Sälfjällstorget. Bekvämt gångavstånd till Sälens mest restaurangtäta område med galleria, livsmedelsbutiker, flertalet av Sälens bästa restauranger, hotell samt afterski. Lägenheten har en boarea om 56 kvm fördelat på hall, alllrum med braskamin och fullt utrustad köksdel. Lägenheten har två sovrum samt ett helkaklat badrum med bastu. Till lägenheten hör även ett skidförråd.Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. NB 1002. Byggår .

Storlek:

3 rum och kök. Boarea c:a 56 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: .

Ekonomi:

Pris 2 550 000kr begärt pris. Avgift 2 108kr/mån. Andel i föreningen är 22.034%.

Övrig driftskostnad 1 200kr/mån, varav:
Uppvärmning: 1 200kr

Bostadsrättsförening:

BRF Olarsängen. I föreningen finns 0 lägenheter.

Övrigt:

Energideklaration ej utförd.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Vi använder oss oftast av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 550 000kr begärt pris
Rum 3 rum och kök
Byggår
Boarea 56 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.