Meny
Planlösning
planlösning loft
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Olarsängen 10 B

Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Exklusiv och välplanerad lägenhet med gångavstånd till Sälenstugan och Lindvallens backar, skidspår, butiker och nöjen. Lägenheten hyrs inte ut! Här bor du granne med gemytliga Olarsgården och Sälfjällstorget. Bekvämt gångavstånd till Sälens mest restaurangtäta område med galleria, livsmedelsbutiker, flertalet av Sälens bästa restauranger, hotell samt afterski. Lägenheten har en boarea om ca 58 kvm+ loft med en genomgående ljus färgsättning samt smakfull inredning.

Entréplan inrymmer, en generös hall med klinker och golvvärme. Allrum med braskamin samt utgång till lägenhetens balkong. Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys. Lägenheten har två sovrum och fyra bäddar, det finns även ett loft (ca 20 kvm biarea) som i dagsläget används som sällskapsrum vilket går att använda som sovrum. Två helkaklade badrum varav ett är utrustat med takdusch och bastu. Generös solaltan i med utsikt över Sälenstugans skidbackar. Till lägenheten hör även ett skidförråd. Inventarier ingår i förevisat skick.

Möjliga hyresintäkter ca 160 000kr efter avdrag för uthyrarens provision.Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. ÖV 1003. Byggår 2017.

Storlek:

4 rum och kök. Boarea c:a 58 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen (56+18 enl säljaren)

Byggnad:

Byggnadsår: 2017.

Ekonomi:

Pris 2 950 000kr föreslagen budstart. Avgift 2 676kr/mån. Andel i föreningen är 27.966%.

Övrig driftskostnad 1 200kr/mån, varav:
Uppvärmning: 1 200kr

Bostadsrättsförening:

BRF Olarsängen. I föreningen finns 0 lägenheter.

Övrigt:

Energideklaration ej utförd.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Vi använder oss oftast av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 950 000kr föreslagen budstart
Rum 4 rum och kök
Byggår 2017
Boarea 58 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.