Meny
Säljarens egna bilder
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Nedre Gårdsvägen 3

Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Trevlig fristående stuga i den attraktiva bostadsrättsföreningen Grandgårdarna som är belägen vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Mysigt stugområde med liften nära stugan, som tar dig till hela Lindvallens skidsystem. Gångavstånd till flertalet olika restaurangutbud och shopping runt torget.

Bostadsrätten är byggd 2010 i enplan med loft i ljusa materialval. Stugan inrymmer allrum med köksdel, två sovrum sovloft samt badrum med wc, dusch och bastu. Allrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare ryggåstaket och flertal fönster. Här kan hela familjen samlas runt braskaminen under kyliga kvällar och umgås på de öppna sällskapsytorna. Det blir också enkelt att laga mat samtidigt som man umgås i det praktiska köket som är utrustat med spishäll med ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin och micro.

Låsbart skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt bilparkering med plats för två bilar och uttag för två motorvärmare.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar via föreningens huvudavtal. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över de bokningar som finns på objektet. Uthyrningsintäkter om ca 50 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Uthyrningsintäkter dras av mot BRF-avgifterna och driftskostnader.

Lindvallen erbjuder ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Allt från cykelleder, skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com Du har också tillgång till Wifi i hela Lindvallen vid s.k. "hot spotställen" om du lägger till dig på "my skistar".

För mer information om Grandgårdarna kan du gå in på deras egen hemsida www.grandgardarna.se

Kontakta mäklaren för mer information och för intresse- och visningsanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 37103. Byggår 2010.

Storlek:

3 rum och köksdel. Boarea c:a 58 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 2010.

Interiör:

Bra planlösning med ljusa fina materialval

Allrum med köksdel

Köksdel med ljus inredning och extra avställningsyta. Vita köksluckor med spegel. Köket är utrustat med hällspis med ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin och micro. Från köksdelen är det öppen planlösning mot allrummet med matplats, soffhörna, braskamin samt trappa till övervåningen. Rummet har vitlaserad bröstpanel på väggarna och tapeter samt i taket vitlaserad träpanel och på golvet ligger ett laminatgolv i ljus färg. Taket pryds av vitlaserad träpanel.

Badrum

Ljust och fräscht badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. I badrummet finns två handfat i kommod, toalett, duschplats, bastu, handdukstork och torkskåp.

Sovloft

Sovloft med snedtak i vitglaserad panel samt en mindre tapetserad del av väggen och laminat på golvet. Här finns två sängplatser.

Sovrum 1

Sovrum med våningssäng och dubbelgarderob. Tapet på väggar och laminatgolv samt vita plattor i taket.

Sovrum 2

Sovrum med två enkelsängar och dubbelgarderob. Tapet på väggar och laminatgolv samt vita plattor i taket.

TV- och internetanslutning:

Com Hem. Fiber via Telia är framdraget. Abonnemang är ej tecknat.

Övriga utrymmen:

Skidförråd

Ekonomi:

Pris 2 650 000kr utgångspris. Avgift 3 333kr/mån. Årsavgiften till BRF om 40 000 kr samt driftskostnader dras av från hyresintäkterna. Andel i föreningen är 6.66%.

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Grandgårdarna. I föreningen finns 15 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 2 650 000kr utgångspris
Rum 3 rum och köksdel
Byggår 2010
Boarea 58 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.