Meny
Säljarens egna bilder
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Nedre Gårdsvägen 1 A

Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Trevlig undervåning i den attraktiva bostadsrättsföreningen Grandgårdarna som är belägen vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Mysigt stugområde med liften nära stugan som tar dig till hela Lindvallens skidsystem. Gångavstånd till flertalet olika restaurangutbud och shopping runt torget.

Lägenheten har en mindre hall med hatthylla och skoställ. Allrummets sällskapsyta har soffgrupp och mysig braskamin samt praktisk köksdel med matgrupp. Köksdelen är utrustat med spis med ugn, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys samt barbänk med förvaring.
Två sovrum där ett av sovrummen har en familjesäng med bredare underslaf och det andra sovrummet har två våningssängar där en av sängarna också är en familjesäng med bredare underslaf, totalt ca 6-8 bäddar. Helkaklat badrum med golvvärme och utrustat med dusch, wc, bastu, elektrisk handdukstork och torkskåp.

Låsbart skidförråd finns i direkt anslutning till entrén samt bilparkering med plats för två bilar och uttag för två motorvärmare.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med SkiStar via föreningens huvudavtal. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe och ta över de bokningar som finns på objektet. Uthyrningsintäkter om ca 50 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Uthyrningsintäkter dras av mot BRF-avgifterna och driftskostnader.

Lindvallen erbjuder ett stort aktivitetsutbud för både vuxna och barn både sommar som vinter. Allt från cykelleder, skidåkning till restauranger, shopping, bad/spa, lekland, gym, bowling, frisör mm. Läs mer på www.skistar.com Du har också tillgång till Wifi i hela Lindvallen vid s.k. "hot spotställen" om du lägger till dig på "my skistar".

För mer information om Grandgårdarna kan du gå in på deras egen hemsida www.grandgardarna.se

Kontakta mäklaren för mer information och för intresse- och visningsanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Visning

2020-10-29 -

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 37101A. Byggår 1986. Undervåning i souterränghus

Storlek:

3 rum och köksdel. Boarea c:a 58 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 1986.

Interiör:

Perfekt planlösning med robusta materialval

Allrum med köksdel

Allrum med bröstpanel på väggarna samt målad glasfiberväv, vitmålat tak och plastmatta på golvet. Köksdel med vita köksluckor, utrustat med spis med ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin, micro och barbänk med förvaring som avgränsar mot matplatsen, vilket ger en perfekt avställningsyta. Från köksdelen är det öppen planlösning mot allrummet med matplats, soffhörna, TV samt braskamin.

Badrum

Ljust och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Utrustat med toalett, handfat, duschplats, bastu, elektrisk handdukstork och torkskåp.

Sovrum 1

Målad glasfiberväv på väggarna, vitmålat tak och plastmatta på golvet. Två våningssängar varav den ena har bred underslaf. Två garderober.

Sovrum 2

Målad glasfiberväv på väggarna, vitmålat tak och plastmatta på golvet. En våningssäng med bred underslaf. En garderob.

TV- och internetanslutning:

Com hem. Fiber via Telia är framdraget. Abonnemang är ej tecknat.

Övriga utrymmen:

Skidförråd

Ekonomi:

Pris 2 100 000kr utgångspris. Avgift 3 333kr/mån. Årsavgiften till BRF om 40 000 kr samt driftskostnader dras av från hyresintäkterna. Andel i föreningen är 6.66%.

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Grandgårdarna. I föreningen finns 15 lägenheter.

Övrigt:

Inventarier ingår i förevisat skick.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 2 100 000kr utgångspris
Rum 3 rum och köksdel
Byggår 1986
Boarea 58 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.