Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Minkstigen 9

Orrliden, Tandådalen, Sälen

Högt belägen tomt på Hållbrändan som är ett mycket attraktivt område i närheten av Hundfjället. Här bor du med soligt läge och fin utsikt mot närmsta skidanläggningen som är Hundfjället. I området passerar skid&badbussen så att du enkelt kan ta dig till anläggningen utan bil.

Planbestämmelser:
- Byggrätt 120 kvm
- Max en våning och två lägenheter
- Byggnadshöjd max 3,5 m för huvudbyggnad och 2,5 m för uthusbyggnad
- Högst 30 graders taklutning

Anslutningsavgifter (2018 års taxa) för vatten/avlopp tillkommer med:
137 470 kr inkl moms för en lägenhet
162 936 kr inkl moms för två lägenheter


Anlutningsavgift för el tillkommer för närvarande med 27 625 kr inkl moms (enligt 2018- års taxa). Detta avser grundabonnemang 16-25A med upp till 400 m avstånd till lämpligaste anslutningspunkt.

Läs mer
Budgivning pågår
Typ:

Tomt, Malung-Sälen, Rörbäcksnäs 20:351

Storlek:

Tomtarea 1 213 m² (friköpt). Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ekonomi:

Pris 2 200 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 821 000kr (fastställt avseende år 2015). Pantbrev finns uttagna om 600 000kr.

Total driftskostnad 600kr/år, varav:
Samfällighet: 600kr

Servitut & planbestämmelser:

Malung-Sälen Rörbäcksnäs GA:4

Övrigt:


Information om budgivning:


Vi använder oss av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 200 000kr utgångspris
Areal 1 213 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.