Meny
Lilla Långtorpet 2H EP copy
Lilla Långtorpet 2H ÖP copy
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Långtorpet 2 H

Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen

Välkommen till en fin, fräsch och mysig lägenhet med gångavstånd till lift, skidåkning, shopping, restauranger och serviceutbud. Ca 150 m till liften och 200 m till lokalbuss/skidbuss. Här möts du av en hall med klinkergolv, golvvärme och bra förvaring i två rejäla garderober. Ett badrum i direkt anslutning till hallen. Allrum med köksavdelning i öppen planlösning. Fint ljusinsläpp i två fönster mot väster. I allrummet finns en vacker stenbeklädd vägg med inbyggda hyllor som gör rummet levande. En trapp upp till ett öppet sovloft där det finns plats för både dubbelsäng samt våningssäng. Stor altan i västerläge där du kan ta en siesta i solskenet. Skidförråd vid entrédörren.

Läs mer
360
Visning

2019-08-18 - Anmälan krävs kontakta Julia 0706-285844

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Lägenhet lgh. nr. 2H. Byggår 1987.

Storlek:

2 rum och köksdel. Boarea c:a 45 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Byggnad:

Byggnadsår: 1987. 2012- Stenbeklädd vägg med inbyggda hyllor
2016- Ny spis
2018- Ny tvättmaskin, diskmaskin
2019- Nytt laminatgolv i entréplanet

Interiör:

Allrum med köksdel i öppen planlösning. Köksluckor i massiv oljad ek, spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt inbyggnadsmicro. Sovloft med plats för dubbelsäng och våningssäng. Badrummet inrymmer wc, dusch, tvättställ, vv-beredare och tvättmaskin. Våtrumsmatta på både golv och väggar samt furupanel i taket. Hall med klinkergolv och garderober. Genomgående ytskikt i lägenheten är mörkt laminatgolv, vitmålad träpanel på väggar och tak samt den vackra stenväggen i allrummet.

TV- och internetanslutning:

Fria kanaler via marknätet, Boxer. Fiber kan beställas via Telias utbud.

Övriga utrymmen:

Skidförråd

Ekonomi:

Pris 2 100 000kr utgångspris. Avgift 2 167kr/mån, inkl vatten och kabel tv. Betalas kvartalsvis med 6500:-. I avgiften ingår vatten/avlopp, renhållning, snöskottning av väg och uppfart. Andel i föreningen är 7.14%.

Övrig driftskostnad 850kr/mån, varav:
Försäkring: 50kr
Uppvärmning: 800kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Långtorpet 1. I föreningen finns 14 lägenheter.

Övrigt:

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

BUDGIVNING: Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

SIDOTJÄNSTER: Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 100 000kr utgångspris
Rum 2 rum och köksdel
Byggår 1987
Boarea 45 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.