Meny
Säljarens egen vinterbild
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Kläppgatan 1211 H

Kläppen, Sälen

Hörnlägenhet med balkong i västerläge belägen i attraktiva och expansiva området Gullbrändan, Kläppen. Här bor du med bästa ski in - skioutläge mitt i hjärtat av Kläppen Ski Resort som har en av Sälens högsta fallhöjder om 315 m. Kläppen har också mycket fina preparerade längdspår, ex det attraktiva Älvspåret. Denna lägenhet har en boarea om 62 kvm fördelat på kök och allrum med öppen planlösning, braskamin och utgång till balkong i västerläge. Två sovrum, ett helkaklat badrum med dusch, bastu, torktumlare och tvättmaskin samt en separat gästtoalett med dusch. Hallen har klinkergolv, städskåp och torkskåp. Entré med uteplats i österläge. Golvvärme med rumstermostater och luftåtervinning i hela lägenheten samt infällda dimmerstyrda ledspotlights i samtliga tak, liksom ovan disk- och arbetsbänk i köksdelen. Skidförråd på markplan.
Uthyrningsavtal finns med Kläppen för säsongen 2020-2021. Mycket goda hyresintäkter! Ca 130 000 kr/säsong netto till ägaren.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 15. Byggår 2019. Våningsplan 2 av 2.

Storlek:

3 rum. Boarea c:a 62 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan

Byggnad:

Byggnadsår: 2019.

Interiör:

Ägaren har sedan inflyttning 2019 utfört följande: Målning av fondvägg i ett av sovrummen. Garderoberna i ett av sovrummen är utbytta mot måttanpassad garderob. Duschväggar från INR respektive MacroDesign monterade av Österling Bygg. Timer till bastuaggregat bytt från tre timmars till en timmes (originaltimer skickas med till köparen om man vill byta tillbaka). Måttanpassade persienner från Bellevue monterade. Duschslangar och duschhandtag utbytta till energibesparande.

Allrum

Allrum med plats för samvaro och mysiga stunder framför braskaminen. I allrummet finns ett stort köksbord med klaff och plats för 8 personer, soffhörna med bäddsoffa, tv och utgång till balkongen i västerläge.

Badrum

Två helkaklade badrum där båda har toalett, handfat och dusch. Det ena badrummet har även tvättmaskin och torktumlare samt bastu.

Hall

Hall med städskåp, torkskåp, skotork.

Köksdel

Fullutrustat köksdel med induktionshäll med varmluftsugn, kyl/frys, diskmaskin, micro samt kaffebryggare.

Sovrum

Ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, samt ett sovrum med en familjesäng (140*200) och en våningssäng.

TV- och internetanslutning:

Ingår i månadsavgift Fiber indraget, köparen ombesörjer valfritt abonnemang via Open Network

Ekonomi:

Pris 2 875 000kr . Avgift 1 343kr/mån. Andel i föreningen är 5.43%.

Övrig driftskostnad 1 290kr/mån, varav:
Elekricitet: 593kr
Försäkring: 87kr
Uppvärmning: 610kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Gullbrändan 3. I föreningen finns 16 lägenheter.

Bostadsfakta
Pris 2 875 000kr
Rum 3 rum
Byggår 2019
Boarea 62 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information till våra kunder beträffande Coronaviruset  

Vi kommer att fortsätta bedriva vår verksamhet i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Därmed kommer även våra planerade visningar att genomföras, men med anledning av det rådande läget med Coronaviruset ber vi dig snällt att ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridningen. Vi ber dig därför att stanna hemma om du är förkyld, hostar eller har feber. Detta för din egen hälsas skull men även för våra medarbetare samt övriga besökare. Vi välkomnar dig hjärtligt men hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Det är oerhört viktigt för oss att ni känner er trygga i att besöka våra visningar och vi kommer att göra vårt yttersta för att allt ska flyta på precis som vanligt.

Vi vill även påminna er om att vi  erbjuder DIGITALA VISNINGAR av de flesta saluförda objekten!
Besök gärna https://www.salenmaklaren.se för mer information.