Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Källan 144

Transtrand, Sälen

Välkommen till denna trevliga villa belägen i Källan som ligger mellan Kläppen och Vasaloppsstarten i Transtrand. Bedårande utsikt mot Sälenfjällen och nära naturen som bjuder på härligt friluftsliv. Endast 5 minuter med bil till Kläppens skidanläggning.

Villan är byggd i två plan och erbjuder 5 rum och kök, mysigt inglasat uterum och balkong i västerläge samt altan i öster med ingång till grovkök. Stort dubbelgarage på ca 80 kvm, på uppfarten och fin trädgårdstomt runt huset med gräsmattor, träd och buskar.
Farstukvisten ligger i söderläge och här möts du av en rymlig hall med badrum, tvättstuga och trappa upp till övervåningen. Hallen angränsar vidare till kök och vardagsrum. Från köket leder en balkongdörr direkt ut till altanen i öster till en perfekt frukostplats i soluppgången. Innanför köket finns ett mindre sovrum, alternativt kontor/klädvårdsrum. Köket har plats för matgrupp och är utrustat med hällspis med ugn, fläkt, kakel, diskmaskin, kyl o frys.
Generöst vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet där du kan sitta och njuta av den vackra utsikten. Innanför vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Övervåningen bjuder på två sovrum, hall och badrum. Båda sovrummen har plats för dubbelsängar och det ena rummet har platsbyggd garderob med skjutdörrar samt utgång till balkong.

Inventarier ingår ej.

Tillträde efter överenskommelse.

Kontakta mäklaren för mer information och för intresse- och visningsanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Budgivning pågår

Högsta bud: 1 650 000kr - budhistorik

2020-09-13 11:15
- Budgivare 1 (deltar): 1 650 000kr
Typ:

Friliggande villa - 1½ plan. Malung-Sälen Källan 3:14. Byggår: 1996.

Storlek:

5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea c:a 120 kvm. Areauppgifter enligt säljaren

Byggnad:

1½ plan. Byggnadsår: 1996.
2004 - Garaget uppfördes
2010 - Nytt badrum övre planet
2012 - Inglasad altan
Uppvärming: Vattenburen uppvärmning med el och frånluftsvärmepump.

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Interiör:

Bra planerade ytor och stora rum

Badrum

Badrum med toalett, handfat och badkar. Delvis kakel och delvis tapeter på väggarna samt klinkers på golvet och vitmålad panel i taket. Elektrisk golvvärme.

Badrum

Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv samt vita plattor i taket. Utrustning: toalett, handfat i kommod och duschplats. Elektrisk golvvärme.

Hall

Hall med trappa till övervåningen direkt till vänster och badrummet direkt till höger. Ljusa tapeter på väggarna och plastmatta på golvet samt vita plattor i taket.

Hall, övre plan

Hall med tapeter på väggarna och laminat på golvet samt vita plattor i taket. Förrådsutrymme med dörr finns mitt emot badrummet.

Kök

Kök med ljus köksinredning, matplats vid fönstret samt altandörr med utgång till altanen på baksidan huset. Köket är utrustat med hällspis med ugn, köksfläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Fondtapet, golv med delvis rödbrunt laminatgolv och mörkgrå klinker vid köksbänkarna samt vita plattor i taket.

Sovrum 1

Sovrum med dubbelgarderob, plastmatta på golvet och tapet på väggarna samt vita plattor i taket.

Sovrum 2

Sovrum med tre garderober, tapet på väggarna och plastmatta på golvet samt vita plattor i taket.

Sovrum 3

Sovrum med laminat på golvet och tapeter på väggarna samt vita plattor i taket.

Sovrum 4

Sovrum med platsbyggd garderobsvägg och altandörr med utgång till balkongen. Från balkongen är det härlig utsikt mot fjället. Laminat på golvet och tapeter på väggarna samt vita plattor i taket.

Tvättstuga

Tvättstuga med groventré och värmepump samt elcentral. Arbetsbänk, hylla och skåp för förvaring samt tvättmaskin och tvättho. Våtrumsmatta på golvet samt våtrumstapet på väggarna och vita plattor i taket.

Vardagsrum och uterum

Vardagsrum med gott om plats för soffhörna och tv möbel samt anslutning till härligt uterum i västerläge. Uterummet sträcker sig längs hela husets gavel och har plats för både soffmöbel och matbord. Vardagsrummets golv har plastmatta på golvet och tapet på väggarna samt vita plattor i taket. Uterummets golv täcks av gråblå textilmatta.

TV- och internetanslutning:

Ej antenn eller parabol Ej bredband eller fiber

Övriga utrymmen:

Dubbelgarage (säljaren uppger att denna byggnad är ca 80 kvm och har vattenburen golvvärme)

Ekonomi:

Pris 1 850 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 968 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1996. Pantbrev finns uttagna om 808 000kr.

Total driftskostnad 38 596kr/år, varav:
Försäkring: 4 715kr
Renhållning: 2 565kr
Uppvärmning: 28 500kr
Vatten/avlopp: 2 816kr

Hushållselen ingår i uppvärmningskostnaden. V/A avser dels privat vattenleverans från grannen med 1571:-/år (enligt halv kommunal taxa som uppräknas varje år med samma index som kommunens taxor). Övrig V/A kostnad avser slamtömning 1 gång per år. Säljaren har själv snöröjt uppfart och gårdsplan.

Energideklaration:

Energiprestanda: 143 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2020-07-16

Uteplats:

Altan i öster, balkong samt inglasat uterum i väster, farstukvist i söder.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 1 850 000kr utgångspris
Rum 5 rum och kök, varav 4 sovrum
Byggnadstyp 1½ plan
Byggår 1996
Boarea 120 kvm
Tomtarea 1 678 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.