Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Kavelstigen 5

Tandåliden, Tandådalen, Sälen

Mycket fint belägen fjällstuga med utsikt mot Hundfjällets backar och toppstuga! Här bor du med gångavstånd till Tandådalens skidanläggning och har absolut närhet till livsmedelsbutik, restauranger, längdspår samt skoterleder.


Stugan inrymmer två separata lägenheter som lämpar sig perfekt för både uthyrning och egen vistelse. Den ena lägenheten har kök och storstuga i öppen planlösning med ryggåstak, två sovrum, badrum samt hall. Den andra lägenheten har kök och storstuga, sovrum, badrum och hall på entréplan samt sovrum och allrum i källaren. Separat utrymme för bastu och Wc med dusch finns i källaren. Härlig solaltan som sträcker sig längs husets framsida.

Båda lägenheterna har gott om sängplatser då de inrymmer flertalet våningssängar.

Inventarier ingår i förevisat skick, förutom personliga saker.

Kontakta ansvarig mäklare för visnings och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom vår virtuella visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Fritidshus - 1 plan med källare. Malung-Sälen Rörbäcksnäs 20:49. Byggår: 1981.

Storlek:

6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea c:a 102 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

1 plan med källare. Byggnadsår: 1981. 1990 inreddes nedervåningen (souterrängen)
2017 byttes syllar i ytterväggarna i souterrängen ut (bilddokumentation finns).
Löpande underhåll har utförs genom åren.
Uppvärming: Direktverkande el samt luft/luftvärmepump i ena lägenheten

Byggnadssätt

Grund: Källare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Självdrag.

Interiör:

Lägenhet 1:: Ljus köksdel och storstuga i öppen planlösning med ryggåstak och fönster i tre väderstreck. Köket är utrustat med spis med häll och ugn, micro, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt köksö med förvaringsmöjlighet. Storstuga med matplats, tv, soffgrupp, luftvärmepump och altandörr. Väggpanel samt tapet på väggarna och laminat på golv. Två sovrum inrymmande två våningsängar och två garderober vardera. Plastmatta på golven, tapet på väggarna samt paneltak. Badrum med plastmatta på väggar och golv. Här finns toalett, handfat, duschkabin och fönster. Hall med heltäckningsmatta precis vid entrén. Övriga hallen har laminatgolv. Tapeter på väggarna samt paneltak. Hallen har anslutning till övriga rum samt litet förråd i lägenheten och inrymmer avhängningsyta samt torkskåp. Bastu och WC med dusch i källaren med separat ingång. Lägenhet 2: : Köksdel och storstuga i öppen planlösning med matplats, soffgrupp, luftvärmepump, tv, altandörr och trappa till källaren. Väggpanel och tapeter på väggarna, laminat på golvet samt paneltak. Köksdelen är utrustad med spis med ugn, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin och micro. Badrum med plastmatta på väggar och golv. Här finns toalett, handfat, duschplats och fönster. Hall med avhängningsyta, torkskåp, elskåp samt heltäckningsmatta på golvet. Sovrum med två våningssängar och två garderober. Plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och paneltak. Källare med ett sovrum med en våningssäng och en garderob samt allrum med en våningssäng, enkelsäng och en garderob samt soffgrupp. Målade väggar och väggpanel samt laminat på golv.

Lägenhet 1:

Ljus köksdel och storstuga i öppen planlösning med ryggåstak och fönster i tre väderstreck. Köket är utrustat med spis med häll och ugn, micro, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt köksö med förvaringsmöjlighet. Storstuga med matplats, tv, soffgrupp, luftvärmepump och altandörr. Väggpanel samt tapet på väggarna och laminat på golv. Två sovrum inrymmande två våningsängar och två garderober vardera. Plastmatta på golven, tapet på väggarna samt paneltak. Badrum med plastmatta på väggar och golv. Här finns toalett, handfat, duschkabin och fönster. Hall med heltäckningsmatta precis vid entrén. Övriga hallen har laminatgolv. Tapeter på väggarna samt paneltak. Hallen har anslutning till övriga rum samt litet förråd i lägenheten och inrymmer avhängningsyta samt torkskåp. Bastu och WC med dusch i källaren med separat ingång.

Lägenhet 2:

Köksdel och storstuga i öppen planlösning med matplats, soffgrupp, luftvärmepump, tv, altandörr och trappa till källaren. Väggpanel och tapeter på väggarna, laminat på golvet samt paneltak. Köksdelen är utrustad med spis med ugn, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin och micro. Badrum med plastmatta på väggar och golv. Här finns toalett, handfat, duschplats och fönster. Hall med avhängningsyta, torkskåp, elskåp samt heltäckningsmatta på golvet. Sovrum med två våningssängar och två garderober. Plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och paneltak. Källare med ett sovrum med en våningssäng och en garderob samt allrum med en våningssäng, enkelsäng och en garderob samt soffgrupp. Målade väggar och väggpanel samt laminat på golv.

TV- och internetanslutning:

Fiber

Ekonomi:

Pris 4 500 000kr . Taxeringsvärde 1 825 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1981.

Total driftskostnad 48 709kr/år, varav:
Försäkring: 4 821kr
Renhållning: 3 330kr
Uppvärmning: 22 430kr
Vatten/avlopp: 12 640kr
Vägavgift/snö: 5 488kr

Energideklaration:

Status: Behövs ej

Servitut & planbestämmelser:

Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Rörbäcksnäs GA:3

Bostadsfakta
Pris 4 500 000kr
Rum 6 rum och kök, varav 4 sovrum
Byggnadstyp 1 plan med källare
Byggår 1981
Boarea 102 kvm
Tomtarea 1 404 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.