Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Illerstigen 11

Större välplanerat hus om 252kvm (22kvm biarea) fördelad i två plan samt loft där suterrängvåningen utgör en egen enhet som fungerar perfekt som uthyrningsdel.

Från Illerstigen 11 har du en hänförande utsikt över både Hundfjällets och Tandådalens skidbackar. Här erbjuds en öppen och perfekt planerad bostad med generösa ytor som skapar plats för både umgänge och egentid. Längdspår, cykel och vandringsleder passerar runt husknuten och skoterleder liten bit bort. Dessutom har du ca 100 meter till Skistars shuttlebuss om transporterar dig mellan anläggningarna större delen dagen.
Bostaden passar med andra ord perfekt för dig som efterfrågar en större bostad i ett ostört läge med absolut närhet till naturen.

Bostadens markplan utgörs av en välkomnande hall, stort allrum med murad spis och insats. Ett rymligt fullutrustat kök. Från bostadens allrum har du även åtkomst till bostadens ena balkong i söderläge med fantastisk utsikt över Tandådalen och Hundfjället.
På markplan finns totalt tre sovrum varav två är av masterkaraktär och ett litet mindre med våningssäng. Utöver detta finns en gäst-wc samt ett badrum som är utrustat med dusch, wc, bastu samt tvättmaskin.

Bostadens loft består av 2 sovrum, badrum med dusch och wc stort sällskapsutrymme med utgång till bostadens andra altan. På loftet finns även ett större förråd samt kattvind med praktiska förvaringsmöjligheter.

Till bostadens souterrängplan har du dels åtkomst via bostadens trapp från markplan, dels en separat entré på byggnadens framsida. Undervåningen består av tre sovrum varav ett är lite större med dubbelsäng och två är något mindre med två våningssängar.
Utöver detta består souterrängplan av ett större fullutrustat kök med matplats, allrum med murad spis och insats samt matsalsdel. Även i bottenvåningen finns gästtoalett samt ett större badrum vilket är utrustat med dusch, wc, handfat samt bastu. Även här finns praktiska förvaringsmöjligheter.

Souterrängplan hyrs i dagläsget ut via Unos och köparen förbinder sig inträda avtalet i säljarens ställe för säsongen 2020/2021. Intäkt ca 45 000kr/år netto.
Läs mer
3D-visning
Typ:

Fritidshus - 2 plan i souterräng+loft. Malung-Sälen Rörbäcksnäs 20:270. Byggår: 2000.

Storlek:

11 rum och kök, varav 8 sovrum. Boarea c:a 230 kvm. Areauppgifter enligt säljaren (204 kvm boa samt 50 bia enligt taxeringsinformationen)

Byggnad:

2 plan i souterräng+loft. Byggnadsår: 2000. 2012: Målning Fasad
Uppvärming: Elpanna med vattenburen golvvärme

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåttak. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Självdrag.

Interiör:
TV- och internetanslutning:

Kabel Nej

Övriga utrymmen:

Vallabod/redskapsbod

Ekonomi:

Pris 8 200 000kr . Taxeringsvärde 3 436 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 2000.

Total driftskostnad 61 166kr/år, varav:
Försäkring: 5 400kr
Renhållning: 3 330kr
Samfällighet: 3 680kr
Uppvärmning: 31 256kr
Vatten/avlopp: 12 800kr
Vägavgift/snö: 4 700kr

Energideklaration:

Status: Behövs ej

Servitut & planbestämmelser:

Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Rörbäcksnäs GA:4 ändamål: Vägar

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 8 200 000kr
Rum 11 rum och kök, varav 8 sovrum
Byggnadstyp 2 plan i souterräng+loft
Byggår 2000
Boarea 230 kvm
Tomtarea 1 207 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.