Meny
Säljarens egen vinterbild
Garage, säljarens egen bild
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Hattvägen 9

Gubbmyren, Lindvallen, Sälen

Genuin, tillbyggt och mycket välunderhållen timmerstuga med varmbonat garage/gäststuga och gott om parkeringsmöjligheter. Fastigheten är bra belägen på Gubbmyren nära fina preparerade skidspår. Härifrån har man gångavstånd till hållplatsen för Skid & Badbussen som enkelt tar dig till skidanläggningen i Lindvallen. Stugan har en boyta om totalt ca 128 kvm med fem sovrum vilket är perfekt för den stora familjen! Allrummet har stora umgängesytor med plats för både matgrupp och sittgrupp. Här finner du en härlig öppen spis, ryggåstak och utgång till solaltan i ostört västerläge. I anslutning till allrummet ligger köksdelen som är utrustad med spis, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och microvågsugn. Rymlig entré med klinkergolv, golvvärme och gott om plats för skidkläder och förvaring. Till höger om entrén ligger en gästtoalett utrustad med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, klinkergolv och golvvärme. Det större badrummet renoverades 2010 med klinker, kakel, golvvärme, bastu, dusch, wc samt tvättkommod.

OBS. Interiörbilder läggs upp i slutet av vecka 14.

Läs mer
Budgivning pågår
Typ:

Fritidshus - 1 plan. Malung-Sälen Västra Sälen 5:289. Byggår: 1978.

Storlek:

6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea c:a 118 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

1 plan. Byggnadsår: 1978. 2006 - tillbyggnad boningshus (tidigare ägare)
2010 - renovering stora badrummet (tidgare ägare)
2017 - Garage
2017 - ny el, ommålning interiört, ny spis och torkskåp, ny luftvärmepump
Uppvärming: Direktverkande el/oljefyllda radiatorer, elslingor klinkergolv, luftvärmepump, öppen spis

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Timmer. Bjälklag: Trä. Fasad: Timmer. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glas. Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning:

TV-antenn. Fiber till området planeras till hösten 2019.

Ekonomi:

Pris 3 900 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 2 279 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1985. Pantbrev finns uttagna om 1 750 000kr.

Total driftskostnad 36 035kr/år, varav:
Försäkring: 3 942kr
Samfällighet: 3 120kr
Sotning: 450kr
Uppvärmning: 20 297kr
Vatten/avlopp: 5 606kr
Vägavgift/snö: 2 620kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Servitut & planbestämmelser:

Malung-Sälen Västra Sälen GA:27

Övrigt:

Stugan har aldrig varit uthyrd. Vissa inventarier kan ingå enligt särskild överenskommelse.

Värmekabel finns på inkommande vatten.

Information om budgivning:


Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 3 900 000kr utgångspris
Rum 6 rum och kök, varav 4 sovrum
Byggnadstyp 1 plan
Byggår 1978
Boarea 118 kvm
Tomtarea 1 007 kvm
Ansvarig mäklare

Carin Forsberg

Telefon: 0706-554665

carin@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.