Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Gullbrändan 4 , Kläppen

Kläppen, Sälen

Nyproduktion i Gullbrändan, Kläppen!

Etapp 4 är SLUTSÅLD! Det finns nu möjlighet att förhandsboka i nästkommande etapp (Obs ett fåtal kvar! 70 kvm, pris 3 105 000 kr.)
Maila för mer info: carin@salenmaklaren.se

Detta är den fjärde etappen som uppförs i Kläppen av Österling Bygg AB. Här finner du ett arkitektritat boende med genomgående hög standard och alla bekvämligheter som behövs för en efterlängtad fjällsemester. Projektet omfattar 24 lägenheter i två nyproducerade huskroppar med 12 lägenheter i vardera. Varje huskropp består av tre plan med fyra lägenheter på respektive plan. Byggnaderna ligger intill varandra och bildar en naturlig enhet i området. Parkeringsplatser anläggs i direkt anslutning till huskropparna. Lägenheterna säljs omöblerade. Beräknade hyresintäkter via Kläppen, ca 120-130 000 kr netto vid full uthyrning.

Lägenheten om 69 kvm har en välkomnande entré med klinkergolv, torkskåp, garderober, städskåp samt en praktisk avhängningsyta för ytterkläder, skidkläder och pjäxor. De båda badrummen har mörkt klinkergolv och ljust kakel, wc, handfat samt dusch. Det större badrummet har även bastu samt tvättmaskin och torktumlare. Tre sovrum med platsbesparande skjutdörrar. Det större sovrummet har två garderober samt plats för dubbelsäng och de övriga två sovrummen har garderob och plats för våningssäng. Kök (typ Vedum) är utrustat med rostfria vitvaror av typ Electrolux. Kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin samt bänkskiva i laminat. Här finner du en luftig och öppen planlösning mot allrummet som har fint parkettgolv och braskamin samt utgång till altan eller balkong. Lägenheterna i sutterängplan har utgång till altan och lägenheterna på plan 1 har utgång till balkong. Alla i västerläge. Genomgående vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Ett skidförråd tillhör varje lägenhet (ligger i plan 0).

Länk till BOSTADSVÄLJAREN (här kan du se vilka som är lediga) :
https://www.gullbrandan.se/

I Brf Gullbrändan 4 erbjuds två olika bostadstyper i storlekarna 69 - 96 kvm om 4-5 rok:

16 lägenheter om 69 kvm (4 r o k)
Pris: 2 760 000 kr, fast pris
Avgift: 2 128 kr/mån

8 lägenheter om 96 kvm (5 r o k)
Pris: 3 840 000 kr, fast pris
Avgift: 2 960 kr/mån

Datum och avgifter som finns angivna i säljmaterial och förhandsavtal är preliminära.
Planerad byggstart juni 2021 med inflyttning fredag vecka 8 (2022).

BOKNING/INTRESSEANMÄLAN görs till ansvarig mäklare Carin Forsberg:
0706-554665, carin@salenmaklaren.se

PLANERAD BYGGSTART OCH INFLYTTNING
Planerad byggstart juni 2021 med inflyttning sportlovsvecka 8 – 2022.

KOSTNADSKALKYL
Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. Kostnadskalkylen ska intygas av två intygsgivare men behöver inte registreras hos Bolagsverket. En sådan kalkyl måste vara tillgänglig för dig innan du tecknar ett förhandsavtal. Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig.

FÖRHANDSAVTAL OCH FÖRSKOTT
Parterna tecknar först ett förhandsavtal vilket är bindande under förutsättning att 20 av 24 bostadsrätter tecknas senast 2021-04-15. Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 100 000 kr i förskott och resterande förskott upp till 15% av köpeskillingen erlägges 1 september 2021. Resterande köpeskilling (85 % av köpeskillingen) erlägges på tillträdesdagen.

EKONOMISK PLAN
Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

UPPLÅTELSEAVTAL
Detta avtal upprättas när den slutliga ekonomiska planen är registrerad och godkänd hos Bolagsverket. Det brukar ske någon månad före inflyttning. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING
Nyckelutlämning mot kvittens på slutbetalningen sker på tillträdesdagen.

Övrigt: En bergvärmepump per huskropp. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang.

Kontakta mäklaren om ni önskar en boendekostnadskalkyl.


Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. . Byggår 2021-2022.

Storlek:

4 rum. Boarea c:a 69 kvm. Areauppgifter enligt ekonomiska kalkylen

Byggnad:

Byggnadsår: 2021-2022.

Interiör:

Fyrorna i Gullbrändan 4 är rymliga och ljusa och har ett stort öppet kök och vardagsrum. Från vardagsrummet med kamin når ni uteplats eller balkong med utsikt över Kläppen. Det finns tre sovrum varav ett större med dubbla skjutdörrar. De två badrummen med dusch är helkaklade varav ett har tvättmaskin och torktumlare samt en intilliggande bastu.

TV- och internetanslutning:

Kabel-TV Fiber

Ekonomi:

Pris 2 760 000kr fast pris. Avgift 2 128kr/mån. exkl el och uppvärmning Andel i föreningen är 3.69%.

Övrig driftskostnad 1 000kr/mån, varav:
Elekricitet: 250kr
Uppvärmning: 750kr

Beräknade driftskostnader enligt den ekonomiska kalkylen

Bostadsrättsförening:

Gullbrändan 4. I föreningen finns 24 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 2 760 000kr fast pris
Rum 4 rum
Byggår 2021-2022
Boarea 69 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.