Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Gullbrändan 4 , Kläppen (96 kvm)

Kläppen, Sälen

Nyproduktion i Gullbrändan, Kläppen! Detta är den fjärde etappen som uppförs i Kläppen av Österling Bygg AB. Här finner du ett arkitektritat boende med genomgående hög standard och alla bekvämligheter som behövs för en efterlängtad fjällsemester. Projektet omfattar 24 lägenheter i två nyproducerade huskroppar med 12 lägenheter i vardera. Varje huskropp består av tre plan med fyra lägenheter på respektive plan. Byggnaderna ligger intill varandra och bildar en naturlig enhet i området. Parkeringsplatser anläggs i direkt anslutning till huskropparna. Lägenheterna säljs omöblerade. Beräknade hyresintäkter via Kläppen, ca 120-130 000 kr netto vid full uthyrning.

Loftlägenheterna om 96 kvm har en välkomnande entré med klinkergolv, torkskåp, garderob, städskåp samt en praktisk avhängningsyta för ytterkläder, skidkläder och pjäxor. Badrummet på entréplan har mörkt klinkergolv och ljust kakel, wc, handfat, dusch, bastu samt tvättmaskin och torktumlare. På detta plan finner du även två sovrum varav ett har plats för dubbelsäng. Kök (typ Vedum) är utrustat med rostfria vitvaror av typ Electrolux. Kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin samt bänkskiva i laminat. Öppen planlösning mot allrummet med parkettgolv och braskamin samt utgång till balkong. De stora fönsterpartierna och ryggåstaket ger ett fint ljusinsläpp och en härlig rymd.
Genomgående vattenburen golvvärme på entréplan.

Loftet är inrett med två sovrum vara ett har två garderober samt plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har två garderober samt plats för enkelsäng. Här finns även ett praktiskt större förråd. Badrummet har ljust kakel, mörkt klinkergolv med golvvärme, wc, handfat samt dusch. Sällskapsrummet på loftet har plats för sittgrupp och bjuder på en härlig utsikt mot dalgången och ner mot allrummet på entréplan.

Ett skidförråd tillhör varje lägenhet (ligger i plan 0)

Länk till BOSTADSVÄLJAREN (här kan du se vilka lägenheter som är lediga):
https://www.gullbrandan.se/


I Brf Gullbrändan 4 erbjuds två olika bostadstyper i storlekarna 69 - 96 kvm om 4-5 rok:

16 lägenheter om 69 kvm (4 r o k)
Pris: 2 760 000 kr, fast pris
Avgift: 2 128 kr/mån

8 lägenheter om 96 kvm (5 r o k)
Pris: 3 840 000 kr, fast pris
Avgift: 2 960 kr/mån

Datum och avgifter som finns angivna i säljmaterial och förhandsavtal är preliminära.
Planerad byggstart juni 2021 med inflyttning fredag vecka 8 (2022).

BOKNING/INTRESSEANMÄLAN görs till ansvarig mäklare Carin Forsberg:
0706-554665, carin@salenmaklaren.se

PLANERAD BYGGSTART OCH INFLYTTNING
Planerad byggstart juni 2021 med inflyttning sportlovsvecka 8 – 2022.

KOSTNADSKALKYL
Kostnadskalkylen är en preliminär och en sorts förenklad ekonomisk plan. Kostnadskalkylen ska intygas av två intygsgivare men behöver inte registreras hos Bolagsverket. En sådan kalkyl måste vara tillgänglig för dig innan du tecknar ett förhandsavtal. Innan du tecknar själva upplåtelseavtalet ska en intygsgiven och registrerad ekonomisk plan finnas tillgänglig.

FÖRHANDSAVTAL OCH FÖRSKOTT
Parterna tecknar först ett förhandsavtal vilket är bindande under förutsättning att 20 av 24 bostadsrätter tecknas senast 2021-04-15. Vid tecknande av förhandsavtalet erlägges 100 000 kr i förskott och resterande förskott upp till 15% av köpeskillingen erlägges 1 september 2021. Resterande köpeskilling (85 % av köpeskillingen) erlägges på tillträdesdagen.

EKONOMISK PLAN
Den ekonomiska planen är en beskrivning av de ekonomiska villkoren för bostadsrättsföreningen. Den granskas av oberoende experter och ligger till grund för Bolagsverkets tillstånd att ta ut insatser och upplåtelseavgifter. Upplåtelseavtalen kan upprättas först när den ekonomiska planen har registrerats hos Bolagsverket.

UPPLÅTELSEAVTAL
Detta avtal upprättas när den slutliga ekonomiska planen är registrerad och godkänd hos Bolagsverket. Det brukar ske någon månad före inflyttning. I samband med detta blir du medlem i föreningen.

TILLTRÄDE OCH SLUTBETALNING
Nyckelutlämning mot kvittens på slutbetalningen sker på tillträdesdagen.

Övrigt: En bergvärmepump per huskropp. Fastigheten är ansluten till fibernät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget abonnemang.

Kontakta mäklaren om ni önskar en boendekostnadskalkyl.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. . Byggår 2021-2022.

Storlek:

5 rum. Boarea c:a 96 kvm. Areauppgifter enligt ekonomiska kalkylen

Byggnad:

Byggnadsår: 2021-2022.

Interiör:

Femmorna i Gullbrändan 4 är rymliga och ljusa lägenheter med loft. De har ett öppet kök och vardagsrum med stora fönster som sträcker sig upp till nock. Vardagsrummet har kamin och dörr ut till balkongen. Det finns fyra sovrum varav två ligger på loftet. Ett badrum med dusch per våning där badrummet på bottenvåningen har tvättpelare samt intilliggande bastu. Från allrummet uppe på loftet är det fin utsikt över vardagsrummet och dalgången.

TV- och internetanslutning:

Kabel-TV

Ekonomi:

Pris 3 840 000kr fast pris. Avgift 2 960kr/mån. exkl el och uppvärmning Andel i föreningen är 5.13%.

Övrig driftskostnad 1 000kr/mån, varav:
Elekricitet: 250kr
Uppvärmning: 750kr

Beräknade driftskostnader enligt den ekonomiska kalkylen

Bostadsrättsförening:

Gullbrändan 4. I föreningen finns 24 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 3 840 000kr fast pris
Rum 5 rum
Byggår 2021-2022
Boarea 96 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.