Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Gula byn 411 D

Lindvallen, Sälen

Mycket bra planerad lägenhet med ski in - skioutläge i Gula Byn, endast ca 50 m till närmsta lift. Perfekt för barnfamiljen då det även är bekvämt gångavstånd till Experium, butiker och flertalet restauranger. Längdspår finns i närheten. Obelånad förening. I årsavgiften ingår el, uppvärmming, v/a, snöröjning, sophämtning, yttre underhåll

Lägenheten har en boarea om ca 41 kvm fördelat på allrum med köksdel samt två sovrum med totalt 6-8 bäddar. Badrum med dusch/wc och handfat. Skidförråd i direkt anslutning till entrén. Inventarier ingår i förevisat skick.
Möjliga hyresintäkter, ca 150 000 kr/år.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 4740-04114. Byggår 1984. Våningsplan 1 av 2.

Storlek:

3 rum och kök. Boarea c:a 40.8 kvm

Byggnad:

Byggnadsår: 1984.

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät. Fritt wifi via Myskistar.

Ekonomi:

Pris 2 100 000kr begärt pris inkl inventarier. Avgift 3 040kr/mån, i avgiften ingår värme. Differentierad avgift, dvs högre på vintern och lägre på sommaren. (Total årsavgift 36 474 kr) Andel i föreningen är 2.08333%.

Energideklaration:

Energiprestanda: 187 kWh/kvm år

Bostadsrättsförening:

Gula Byn. I föreningen finns 42 lägenheter.

Övrigt:

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med Gumo Stuguthyrning. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe, ägaren väljer själv vilka veckor som dispneras för uthyrning-
Möjliga hyresintäkter, ca 150 000 kr/år.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.
Det är krav på att badrummet ska renoveras. Indikerad renoveringskostnad ca 140 000 kr.

Information om budgivning:


Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren men denne är inte juridiskt bunden att sälja till den som lämnat det högsta budet eller att sälja till utannonserat pris. Säljaren kan under pågående försäljning när som helst ändra priset. Budet kan vara muntligt eller skriftligt men vi föredrar att bud inkommer via mail eller sms. Man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Enligt den nya fastighetsmäklarlagen ska mäklare bland annat upprätta budgivningslistor som ska lämnas över till både köpare och säljare när köpet är klart.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 100 000kr begärt pris inkl inventarier
Rum 3 rum och kök
Byggår 1984
Boarea 41 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.