Meny

Granfjällstorget 7 D

Stöten, Sälen

Nybyggd mycket fin och välplanerad lägenhet i hjärtat av Stöten. Här bor du bekvämt med närhet till liftar, skidspår, restauranger och övrig service.

Denna härliga övervåning har genomgående ljus färgsättning och hög standard med fina materialval. Kök och allrum i öppen planlösning med ryggåstak och mysig braskamin. Här sitter du bekvämt i den sköna soffan och njuter av värmen från braskaminen efter en dag i skidbacken eller i spåren. Från allrummet kan du gå ut till den härliga balkongen med utsikt mot de norska fjällen.
Tre bekväma sovrum med 6-8 bäddar och helkaklade badrum med dusch och bastu samt separat gästtoalett. Rejäl hall med varmt och skönt klinkergolv, bra förvaring och plats för ytterkläder. Här sätter du pjäxorna under sittbänken så torkar dom över natten i de smarta pjäxtorkarna. Här finns även städskåp, tvättmaskin och torkskåp.
Utvändigt skidförråd.

Inventarier ingår i förevisat skick.

Obelånad förening med låga avgifter. Mycket goda uthyrningsmöjligheter.

Uthyrningsavtal finns med Mountain Lodge, och beräknade intäkter vid full beläggning uppskattas till ca 138 000 kr efter det att uthyraren dragit sin provision. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.

Kontakta mäklaren för intresse- och visningsanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Budgivning pågår

Högsta bud: 3 300 000kr - budhistorik

2020-10-25 17:29
- Budgivare 2 (deltar): 3 300 000kr
2020-10-17 07:00
- Budgivare 2 (deltar): 3 200 000kr
2020-09-28 14:00
- Budgivare 1 (deltar): 3 100 000kr
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 7D. Byggår 2019.

Storlek:

4 rum och köksdel. Boarea c:a 68 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 2019.

Interiör:

Lägenheten har fina och robusta materialval i ljusa färger

Allrum med köksdel

Allrum med fönster i tre väderstreck. En altandörr vetter ut mot den härliga balkongen. Smakfullt inrett kök med inredning i grå ton samt vitvaror i rostfritt. Köket är utrustat med spis med häll, inbyggd ugn, köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd micro. Matbord med sex stolar är placerat vid fönstret framför köksdelen och i allrummet finns en hörnsoffa framför TV:n och braskaminen. Rummet har vit liggande träpanel på väggarna, parkett på golvet samt spotlights i taket.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusa väggar, grått golv samt spotlights i taket. Här finns toalett, handfat i kommod med spegel över, duschplats med duschvägg, handdukstork, samt bastu.

Gästtoalett

Helkaklad gästtoalett med ljusa väggar, grått golv samt spotlights i taket. Här finns toalett och handfat. Litet fönster finns, som ger extra ljusinsläpp.

Hall

Ljus rymlig hall i vinkel med gott om plats för avhängning samt förråd innanför ytterdörren. Praktisk sittbänk med pjäxtork under. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Vitmålad liggande träpanel och vitmålat tak med infällda spotlights. Klinkers på golvet vid entrén som sedan övergår i parkettgolv i övriga hallen.

Sovrum

Sovrum med våningssäng med bredare underslaf samt en garderob. Släta vitmålade väggar, spotlights i taket samt parkett på golvet.

Sovrum

Sovrum med våningssäng med bredare underslaf samt en garderob. Släta vitmålade väggar, spotlights i taket samt parkett på golvet.

Sovrum

Master bedroom med dubbelsäng och två garderober. Släta vitmålade väggar, spotlights i taket samt parkett på golvet.

TV- och internetanslutning:

Bredband finns inte

Övriga utrymmen:

Skidförråd

Ekonomi:

Pris 3 300 000kr utgångspris. Avgift 1 403kr/mån. Andel i föreningen är 2.68%.

Övrig driftskostnad 1 315kr/mån, varav:
Försäkring: 65kr
Uppvärmning: 1 250kr

Uppvärmning - Föreningen debiterar varje bostadsrättshavare för värme och varmvatten

Bostadsrättsförening:

Mountain Village. I föreningen finns 36 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 3 300 000kr utgångspris
Rum 4 rum och köksdel
Byggår 2019
Boarea 68 kvm
Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Telefon: 070-6654955

anne-mari@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.