Meny
Grå Byn 7B copy
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Grå Byn 7B

Tandådalen, Sälen

Fräsch lägenhet i Grå Byn Tandådalen med ski in - skioutläge och gångavstånd till längdspår, butiker, restauranger och nöjen. Lägenheten ligger på övre plan och inrymmer hall, allrum med köksdel, sovrum med två våningssängar och garderober. Fullt utrustat kök (2013) med ugn, spishäll, kombinerad kyl/frys microvågsugn samt diskmaskin. Badrum med wc, handfat, dusch samt torkskåp. Invändig målning samt madrasser 2015, ny bäddsoffa och fåtölj 2019.

Gemensam bastu och dusch hittar du precis utanför lägenhetsdörren och delas av lägenheterna i huset.

I entréplan finns eget låsbart skidförråd. Möjlighet finns att boka bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga. Goda uthyrningsmöjligheter.

Inventarier i förevisat skick ingår i köpeskillingen förutom vissa personliga tillhörigheter såsom tavlor, vissa husgeråd, kuddar etc.

Kontakta mäklaren för tidsbokning av visning.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 7 B och 01101072. Byggår 1982. Våningsplan 2 av 2.

Storlek:

2 rum. Boarea c:a 31 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 1982.

Interiör:
TV- och internetanslutning:

Telenor (ingår i avgiften) Fiberanslutning med basutbud från Telenor

Ekonomi:

Pris 1 820 000kr utgångspris. Avgift 2 025kr/mån. Avgiften till föreningen betalas kvartalsvis. Andel i föreningen är 0.568%.

Övrig driftskostnad 700kr/mån, varav:
Uppvärmning: 700kr

I uppvärmning ingår hushållsel

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Bostadsrättsförening:

Kalvheden. I föreningen finns 141 lägenheter.

Övrigt:


Länkar:
Bostadsfakta
Pris 1 820 000kr utgångspris
Rum 2 rum
Byggår 1982
Boarea 31 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.