Meny
Grå Byn
Säljares egna bilder
Säljares egna bilder
Säljares egna bilder
Säljares egna bilder
Säljares egna bilder
Fastighetskarta

Grå Byn 6 A

Tandådalen, Sälen

Övervåning med balkong i Grå Byn som är ett av Tandådalens mest attraktiva område. Lägenheten är planerad för 4-6 personer. Belägen ett stenkast från stolliften vid stora backen. Härifrån är det glidavstånd till och från lift och nära till längdspår, butiker, restauranger och nöjen. Lägenheten ligger på övre plan och inrymmer hall, allrum med köksdel samt två separata sovrum. Badrum med dusch, wc och torkskåp. Gemensam bastu och duschar finns på övre plan i trapphuset. På entréplan finns ett låsbart skidförråd till varje lägenhet. Möjlighet finns att boka föreningens gemensamma tvättstuga som ligger i närliggande byggnad. Mycket goda uthyrningsmöjligheter. Inventarier ingår i förevisat skick. Lägenheten är djur - och rökfri.

Läs mer
Visning

2018-12-16 -

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 011-01-061. Byggår 1982. Våningsplan 2 av 2.

Storlek:

3 rum och köksdel. Boarea c:a 32 kvm. Angiven areauppgift enligt säljaren

Byggnad:

Byggnadsår: 1982. 1999 ombyggnad till två sovrum
2003 nya golv
2004 ny wc och VVB
2005 ny micro
2007 ny bäddsoffa
2009 ny spis
2012 nya resår- och bäddmadrasser
2013-2014 ombyggnad kök, nya luckor och diskmaskin
2013 nytt torkskåp och TV

TV- och internetanslutning:

Fiberanslutning med basutbud från Telenor, TV/Internet.

Ekonomi:

Pris 1 800 000kr begärt pris. Avgift 2 024kr/mån. Avgiften till föreningen betalas kvartalsvis. Bostadsrättsförsäkring och egendomsförsäkring i Dalarnas försäkringsbolag ingår i avgiften. Andel i föreningen är 0.568%.

Övrig driftskostnad 550kr/mån, varav:
Uppvärmning: 550kr

Energideklaration:

Energiprestanda: 125 kWh/kvm år
Status: Ej utförd
Datum: 2008-09-01

Bostadsrättsförening:

Kalvheden. I föreningen finns 141 lägenheter.

Övrigt:

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med Uno´s i Tandådalen. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe. Vecka 7 och 9 innevarande säsong är bokade och övertas av köparen.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren men denne är inte juridiskt bunden att sälja till den som lämnat det högsta budet eller att sälja till utannonserat pris. Säljaren kan under pågående försäljning när som helst ändra priset. Budet kan vara muntligt eller skriftligt men vi föredrar att bud inkommer via mail eller sms. Man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Enligt den nya fastighetsmäklarlagen ska mäklare bland annat upprätta budgivningslistor som ska lämnas över till både köpare och säljare när köpet är klart.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 800 000kr begärt pris
Rum 3 rum och köksdel
Byggår 1982
Boarea 32 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.