Meny
Grå Byn
Fastighetskarta

Grå byn 5 C

Tandådalen, Sälen

Unikt tillfälle! Stor lägenhet om 64 kvm med 3 sovrum belägen i attraktiva Grå byn som ligger i Tandådalen med glidavstånd till och från lift, nära till fina preparerade längdspår och gångavstånd till butiker, restauranger och nöjen. Med transportliften tar man sig även enkelt mellan skidanläggningarna i Tandådalen och Hundfjället. Lägenheten inrymmer hall, allrum, kök, tre sovrum samt badrum med bastu. Varje lägenhet ett stort låsbart skidförråd vilket är separerat i två delar. Möjlighet finns också att boka bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga.

Tandådalen ligger endast ca 15 min från den internationella flygplatsen, Scandinavian Mountains Airport, som beräknas öppna i december 2019.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 01101053. Byggår 1982. Våningsplan 1 av 2.

Storlek:

4 rum och köksdel. Boarea c:a 64 kvm

Byggnad:

Byggnadsår: 1982.

TV- och internetanslutning:

Bredband. Leverantör: Telenor.

Ekonomi:

Pris 2 800 000kr utgångspris. Avgift 2 530kr/mån. Andel i föreningen är 1.136%.

Övrig driftskostnad 1 200kr/mån, varav:
Uppvärmning: 1 200kr

Energideklaration:

Status: Ej utförd
Datum: 2008-09-01

Bostadsrättsförening:

Kalvheden. I föreningen finns 141 lägenheter.

Övrigt:

Inventarier ingår förutom vissa utsmyckningar och personliga tillhörigheter.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren men denne är inte juridiskt bunden att sälja till den som lämnat det högsta budet eller att sälja till utannonserat pris. Säljaren kan under pågående försäljning när som helst ändra priset. Budet kan vara muntligt eller skriftligt men vi föredrar att bud inkommer via mail eller sms. Man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Enligt den nya fastighetsmäklarlagen ska mäklare bland annat upprätta budgivningslistor som ska lämnas över till både köpare och säljare när köpet är klart.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 800 000kr utgångspris
Rum 4 rum och köksdel
Byggår 1982
Boarea 64 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.