Meny
Planlösning
Grå Byn
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Grå Byn 12 H

Tandådalen, Sälen

Renoverad (2016) , fräsch lägenhet i Grå Byn Tandådalen med ski in - skioutläge och gångavstånd till längdspår, butiker, restauranger och nöjen. Lägenheten ligger på entréplan och inrymmer hall, allrum med köksdel, sovrum med två våningssängar och garderober. Kaklat badrum med våtrumsmatta, wc, handfat, dusch samt torkskåp. Gemensam, bastu och dusch finns en trappa upp och delas av de 8 lgh i huset. I entréplan finns ett eget låsbart skidförråd. Möjlighet finns att boka bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga. Goda uthyrningsmöjligheter. Inventarier ingår i förevisat skick.

Läs mer
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 01101128. Byggår 1982. Våningsplan 1 av 2.

Storlek:

2 rum och köksdel. Boarea c:a 31 kvm

Byggnad:

Byggnadsår: 1982.

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät. Fiberanslutning med basutbud från Telenor, TV/Internet.

Ekonomi:

Pris 1 850 000kr utgångspris . Avgift 2 025kr/mån, inkl kabel tv. Avgiften till föreningen betalas kvartalsvis om f.n 6 073 kr/kvartal, med en genomsnittlig månadsavgift om ca 2 025 kr. Bostadsrättsförsäkring och egendomsförsäkring i Dalarnas försäkringsbolag ingår i avgiften. Andel i föreningen är 0.568%.

Övrig driftskostnad 700kr/mån, varav:
Uppvärmning: 700kr

Energideklaration:

Energiprestanda: 125 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2008-09-01

Bostadsrättsförening:

Kalvheden. I föreningen finns 141 lägenheter.

Övrigt:

Säljaren har informerat köparen om att uthyrningsavtal finns med Skistar. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.
Möjliga hyresintäkter ca 80 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om budgivning:


Mäklaren är skyldig att framföra alla bud till säljaren men denne är inte juridiskt bunden att sälja till den som lämnat det högsta budet eller att sälja till utannonserat pris. Säljaren kan under pågående försäljning när som helst ändra priset. Budet kan vara muntligt eller skriftligt men vi föredrar att bud inkommer via mail eller sms. Man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Enligt den nya fastighetsmäklarlagen ska mäklare bland annat upprätta budgivningslistor som ska lämnas över till både köpare och säljare när köpet är klart.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår en del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 1 850 000kr utgångspris
Rum 2 rum och köksdel
Byggår 1982
Boarea 31 kvm
Ansvarig mäklare

Ludwig Forsberg

Telefon: 0702-896 683

ludwig@salenmaklaren.se

Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.