Meny
Planskiss
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Gerfastheden 13

Gerfastheden, Sälens by, Sälen

Mysigt fritidshus beläget i Gerfastheden som ligger lite norr om Sälens by. Naturskönt mindre stugområde med närhet till vackra Västerdalälven. Här kan du njuta av naturen, plocka bär, svamp och fiska och varför inte skaffa dig en liten eka, så kan du ro i älven under varma sommarkvällar. Vill man promenera i området ligger gamla banvallen några hundra meter från huset. Där kan man gå flera mil åt båda håll utan biltrafik.

Bostaden har en boarea om ca 110 m² efter att den nyligen byggts ut och renoverats. Bostaden inrymmer hall, vardagsrum, större kök samt tre sovrum och ett rejält badrum som även fungerar som tvättstuga.
Hallen är utrustad med hatthylla samt städskåp. I vardagsrummet finns en trevlig öppen spis med insats samt plats för soffhörna. Köket är stort och rymligt och har en touch av 50-tal. Plats för större matsalsmöbel och utrustat med spis/ugn, fläkt, diskmaskin, samt kombinerad kyl/frys. Ett sovrum fungerar som masterbedroom med plats för dubbelsäng samt ett sovrum har plats för bredare enkelsäng samt ett av sovrummen har en platsbyggd våningssäng. Badrummet har våtrumsmatta på både golv och väggar och är utrustat med toalett, handfat, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och ett litet förrådsutrymme där varmvattenberedaren står samt vattenpumpen för inkommande vatten.

Genomgående ytskikt i huset är laminatgolv och målade väggar och tak samt vissa väggar har tapet. Hallen har bröstpanel och plastmatta och halva kökets tak är träpanel samt golvet är linoleumplattor. Ett av sovrummen har textilmatta.

Farstukvisten är byggd i söderläge och här har du möjlighet att sitta och njuta av solen.
Vedbod/förråd finns på baksidan av huset.

Huset belastas inte med något uthyrningsavtal.
Inga inventarier ingår förutom den platsbyggda våningssängen.

Tillträde efter överenskommelse.

Till Lindvallens skidanläggning är det ca 8 km och till Sälens by ca 5 km. I Sälens by finns förskola, skola, bibliotek, matvarubutiker, restauranger, systembolag, post, apotek och läkarmottagning.

Kontakta ansvarig mäklare för visning- och intresseanmälan.

Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Fritidshus - 1 plan. Malung-Sälen Gerfastheden 2:8. Byggår: 1964.

Storlek:

4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea c:a 110 kvm. Areauppgifter enligt säljaren samt enligt ritningar

Byggnad:

1 plan. Byggnadsår: 1964. Huset har renoverats både in - utvändigt och byggts till under 2015-2020
Uppvärming: Direktverkande el samt öppen spis

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel med panelläkt. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster & 2-glas i V-rum samt ett sovrum. Ventilation: Självdrag, paxfläktar i badrum.

Interiör:
TV- och internetanslutning:

Parabol finns. TV-abonnemang kan tecknas Finns inget fiber eller bredband

Övriga utrymmen:

Förråd/vedbod

Ekonomi:

Pris 1 800 000kr utgångspris. Taxeringsvärde 413 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1964. Pantbrev finns uttagna om 382 500kr.

Total driftskostnad 22 064kr/år, varav:
Elekricitet: 16 800kr
Försäkring: 2 034kr
Renhållning: 1 585kr
Sotning: 400kr
Vatten/avlopp: 1 245kr

I elkostnaden ingår uppvärmning. V/A - avser slamtömning av avloppsbrunnen 1gg/år. Renhållning - Sopkärl delas med två grannar. Kostnaden kan bli annorlunda om man bor permanent och/eller att man vill ha egna kärl. Kostnad för snöröjning av den enskilda vägen samt tomten tillkommer. Finns ingen uppgift på kostnad

Energideklaration:

Status: Ej utförd

Servitut & planbestämmelser:

Last: Ledningsrätt Tele, 2023-281.1

Uteplats:

Farstukvist i söderläge

Bostadsfakta
Pris 1 800 000kr utgångspris
Rum 4 rum och kök, varav 3 sovrum
Byggnadstyp 1 plan
Byggår 1964
Boarea 110 kvm
Tomtarea 4 888 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information till våra kunder beträffande Coronaviruset  

Vi kommer att fortsätta bedriva vår verksamhet i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Därmed kommer även våra planerade visningar att genomföras, men med anledning av det rådande läget med Coronaviruset ber vi dig snällt att ta ett personligt ansvar för att förhindra smittspridningen. Vi ber dig därför att stanna hemma om du är förkyld, hostar eller har feber. Detta för din egen hälsas skull men även för våra medarbetare samt övriga besökare. Vi välkomnar dig hjärtligt men hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Det är oerhört viktigt för oss att ni känner er trygga i att besöka våra visningar och vi kommer att göra vårt yttersta för att allt ska flyta på precis som vanligt.

Vi vill även påminna er om att vi  erbjuder DIGITALA VISNINGAR av de flesta saluförda objekten!
Besök gärna https://www.salenmaklaren.se för mer information.