Meny
Entréplan
Övervåning
Undervåning/Källarplan
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Fiskarvägen 21

Fiskarheden, Sälen

Trevlig familjevilla med dubbelgarage och dubbla tillbyggda carportar i mysigt, barnvänligt villaområde, högt belägen i Fiskarheden. Här finns gott om plats för den stora familjen! Huset ligger på en återvändsgränd och har därmed ingen genomfartstrafik. Villan omges av en plan trädgårdstomt med altan, stenläggning och parkeringsyta för flera bilar. Vedbod och förrådsdel på baskidan av huset. Här bor du vackert nära naturen, skogen och fina strövarområden och bara 5 min med bil till Kläppens skidanläggning.

Bostaden har en boyta på 184 m² och biyta på 100 m² och är fördelad på tre plan. Entréplanet inrymmer kök i öppen planlösning mot vardagsrum och hall. Köket är bekvämt med bra arbetsytor. Vacker murad spis avgränsar mellan rummen med tre olika eldstäder för mysiga braskvällar. Allrummet upplevs ljust och rymligt med härligt ryggåstak med balkar och stora fönsterpartier. Utanför fönsterpartierna finns en markis som kan fällas ner manuellt. I den rejäla hallen finns bra med avhängnings- och förvaringsytor. Här finns också ett helkaklat, nyrenoverat badrum samt två sovrum.

På övervåningen finns ytterligare ett allrum samt två sovrum och badrum.

Undervåningen inrymmer förråd, stor tvättstuga med utgång till tomten, litet pentry med separat wc, dusch och bastu. Här finns också två rejäla hobbyrum som idag används som musikrum/musikstudios med ljuddämpade material på väggar och i tak. Undervåningen kan med fördel göras om till uthyrningslägenhet med egen ingång via tvättstugan och använda hobbyrummen till sovrum och vardagsrum.

Inventarier ingår ej.

Tillträde enligt överenskommelse, tidigast maj/juni.

Kontakta ansvarig mäklare för visning och intresseanmälan.
Nu kan du även besöka bostaden genom vår virtuella visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer
3D-visning
Typ:

Friliggande villa - 1 ½ plan med källare. Malung-Sälen Fiskarheden 7:21. Byggår: 1977.

Storlek:

8 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea c:a 184 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnad:

1 ½ plan med källare. Byggnadsår: 1977.
1988 - Dräneringsförbättring runt huset
1989 - Farstuentréer
1990 - Takad altan
1997 - Carport
1999 - Vedbod/Förråd
2019 - Utvändig målning av hela huset
Uppvärming: Luft/luftvärmepump, elradiatorer samt spisinsatser

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta med grundmur av betonghålsten. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Sandategel. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation.

Interiör:

Entréplan inrymmer kök, vardagsrum, hall, badrum och två sovrum. Övervåningen inrymmer allrum, två sovrum samt badrum. Undervåningen inrymmer förråd, tvättstuga/groventré, två hobbyrum samt pentry med trinettkök i anslutning till separat wc, dusch och bastu.

Allrum på övervåningen

Möblerbart allrum med plats för soffhörna och skrivbord. Laminatgolv och tapeter på väggarna samt målade plattor i taket. Utanför fönstren finns en motordriven markis.

Badrum

Helkaklat badrum med elektrisk golvvärme, toalett, vägghängt handfat, dusch med duschväggar, elektrisk handdukstork samt linneskåp.

Badrum på övervåningen

Stort ljust badrum med klinker på golv och delvis kakel på vägg/laserad panel och målade plattor i taket. Snedtak och fönster. Här finns vägghängd toalett, handfat, bidé samt badkar.

Hall

Rymlig hall i vinkel med avhängningsyta direkt till vänster i form av garderob och hatthylla. I hallen finns anslutning till övriga rum på entréplan samt trappa till övervåning och källare. Tapeter och väggpanel på väggarna, klinkergolv med elektrisk golvvärme vid entrén och laminatgolv i övriga hallen.

Kök

Köksdel och köksö med bra arbetsytor och gott om plats för förvaring. I köket finns en stor härlig murad spis med insats och vid fönstret finns plats för matbord. Köket är utrustat med spis och ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Utgång till den fina takade altanen genom altandörr. Tapeter och väggpanel på väggarna och laminatgolv samt målade plattor i taket.

Sovrum

Sovrum med två garderober samt altandörr med utgång till altanen. Tapeter på väggarna och laminatgolvet samt målade plattor i taket.

Sovrum

Sovrum med tre garderober. Tapeter på väggarna och laminatgolv samt målade plattor i taket.

Sovrum på övervåningen

Två spegelvända sovrum med två garderober i vardera rum, snedtak samt plastmatta på golven, målad bröstpanel/tapet på väggarna samt målade plattor i taket.

Undervåning/källardel

Undervåningen har gott om plats för förvaring i förråd, tvättstuga och hobbyrum. I tvättstugan finns groventré, tvättmaskin, torkskåp, kyl/frys samt arbetsbänkar och garderober. Här finns även ett litet rum s.k. pentry med trinettkök, plats för litet matbord samt anslutning till WC med handfat samt dusch och bastu. De två hobbyrummen i undervåningen är inredda som musikstudios med ljuddämpande material på väggar och i tak. I det ena hobbyrummet finns en murad öppen spis med insats.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med ryggåstak och murad öppen spis med insats. Stora fönster vetter ut mot baksidan av huset. I vardagsrummet finns luftvärmepumpen placerad. Tapeter och delvis väggpanel på väggarna samt mörklaserad ekparkett på golvet och panelklätt tak.

TV- och internetanslutning:

Parabol, dekoder ingår ej Fiber finns i villaområdet, men är inte indraget till huset

Övriga utrymmen:

Dubbelgarage med två tillbyggda carportar, förråd och vedbod

Ekonomi:

Pris 2 600 000kr . Taxeringsvärde 1 499 000kr (fastställt avseende år 2018). Värdeår 1977. Pantbrev finns uttagna om 1 350 000kr.

Total driftskostnad 61 942kr/år, varav:
Försäkring: 6 574kr
Renhållning: 1 965kr
Samfällighet: 1 200kr
Sotning: 250kr
Uppvärmning: 45 000kr
Vatten/avlopp: 6 953kr

I uppvärmningskostnaden ingår hushållselen. Väg/Samfällighet: Avser den ideella vägföreningens kostnader för snöröjning och sandning av den enskilda vägen i området. På den egna tomten sköter säljaren själv snöröjning, därav inga sådana kostnader. Information från VAMAS: Säljaren har idag hemkompost och betalar ingen hämtningsavgift för matavfallet. Vill köparen ha hämtning av matavfall så är kostnaden 600 kr/år enligt VAMAS. Gällande VA uppger VAMAS följande: Fasta kostnader på 3080 kr + förbrukningen av vatten. Priset per kubikmeter är 33.50 kr. Vi beräknar att en person gör av med ca 50 m3 per år. Information från Fjällsotarna: Senaste brandskyddskontrollen är gjord 2014-06-23. Sotning är gjord 2018-07-05 på en öppen spis och två öppna spisar med insats.

Energideklaration:

Energiprestanda: 131 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2020-01-29

Uteplats:

Takad altan på baksidan av huset samt stenbeläggning.

Bostadsfakta
Pris 2 600 000kr
Rum 8 rum och kök, varav 4 sovrum
Byggnadstyp 1 ½ plan med källare
Byggår 1977
Boarea 184 kvm
Tomtarea 1 303 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.