Meny

Dalbyn 601 A

Lindvallen, Sälen

Ljus och trivsam lägenhet med loft, belägen i parhus i attraktiva Dalbyn. Gångavstånd till Lindvallens skidliftar, preparerade längdspår och Experium med sitt äventyrsbad, spa, bowling, gym, butiker och ett flertal restauranger. Lindvallen bjuder på ett stort utbud av olika aktiviteter för barn och vuxna både sommar som vinter! Lägenheten har en genomgående ljus färgsättning, funktionell inredning och stora härliga fönster med bra ljusinsläpp. Ryggåstaket i allrummet ger en härlig rymd och här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Fullt utrustad köksdel med spis, diskmaskin och kombinerad kyl/frys samt utgång till altan. I entréplanet finner du även ett sovrum med familjesäng samt badrum med dusch och bastu. På det öppna sovloftet en trappa upp finns en familjesäng samt en dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Eget skidförråd finns i direkt anslutning till entrén.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom täcken, kuddar och madrasskydd som tillhandahålls och ägs av uthyraren (Skistar)

Uthyrningsavtal finns med Skistar för säsongen 2020/2021. Köparen förbinder sig att inträda avtalet i säljarens ställe.
Tillgång till Wifi i hela Lindvallen om du lägger till dig på "my skistar" läs mer om utbud och aktiviteter i Lindvallen på SkiStars hemsida www.skistar.com

Kontakta ansvarig mäklare för visnings- och intresseanmälan.

Läs mer
3D-visning
Budgivning pågår

Högsta bud: 2 400 000kr - budhistorik

2020-07-28 14:05
- Budgivare 1 (deltar): 2 400 000kr
Visning

2020-08-14 -

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 4095-0601A. Byggår 1989.

Storlek:

3 rum och köksdel. Boarea c:a 55.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 1989. BRF Dalbyn kommer att utföra fasadmålning (målningsentreprenad) under augusti månad 2020 och 2021.

Interiör:

Förbättringsåtgärder: 2015: Målat köksluckor. nya möbler 2018: Nytt torkskåp 2019: Nytt kylskåp, nya bastulavar

TV- och internetanslutning:

Ansluten till kabelnät Ej fiber

Ekonomi:

Pris 2 700 000kr utgångspris. Avgift 2 591kr/mån. I avgiften ingår hushållsel, uppvärmning, v/a, yttre underhåll, renhållning, snöskottning väg och parkering. Total årsavgift 31 084 kr som betalas kvartalsvis och säsongsdifferentieras enligt följande: Kvartal 1 - 40 % Kvartal 2 - 40 % Kvartal 3 - 10 % Kvartal 4 - 10 % Andel i föreningen är 2%.

Övrig driftskostnad 53kr/mån, varav:
Försäkring: 53kr

Normalbrukning av elen ingår i hyran, men individuell mätning görs på varje lägenhet och ger tillägg eller avdrag mot normal förbrukning. Föreningen har egendomsförsäkring med bostadsrättstillägg via Moderna Försäkringar. Köparen uppmanas att teckna egen hemförsäkring för bland annat lösöre.

Energideklaration:

Energiprestanda: 197 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2019-07-08

Bostadsrättsförening:

Dalbyn. I föreningen finns 50 lägenheter.

Länkar:
Bostadsfakta
Pris 2 700 000kr utgångspris
Rum 3 rum och köksdel
Byggår 1989
Boarea 56 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.