Meny
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Planlösning

Brosslarvägen 7

Myrflodammen, Sälen

Varmt välkommen till omtyckta och populära Myrflodammen, en pärla i Sälenfjällen och en trevlig, välplanerad bostadsrätt om fyra rum och köksdel. Det här boendet har bland annat braskamin och bastu.

Här hittar du ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med en praktisk och funktionell köksdel. Huset har tre sovrum och ett badrum med dusch och bastu samt en separat wc med handfat.

BRF Brosslaren är en välskött förening med låga avgifter. Här ingår tv, vatten, avlopp samt renhållning i avgiften om 2000 kronor.

Bo med ett av Myrflodammens trevligaste lägen – bara ett stenkast från preparerade skidspår och skidbusshållplatsen som tar dig till Tandådalens anläggning på några minuter. Det här är ett av Sälens mest populära områden.

Välkommen på visning!

Läs mer
Budgivning pågår

Högsta bud: 2 550 000kr - budhistorik

2019-06-03 10:32
- Budgivare 1 (deltar): 2 550 000kr
Typ:

Bostadsrättslägenhet lgh. nr. 118. Byggår 1989.

Storlek:

4 rum och köksdel. Boarea c:a 64 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad:

Byggnadsår: 1989. Föreningen undersöker behovet av fönsterbyten enligt årsmötesprotokollet.
2016 - Nya köksmöbler
2019 - Ny micro samt att samtliga armaturer är utbytta

Planlösning:

Dubbelsäng och två garderober

Våningssäng med bredare underslaf och en garderob

Våningssäng samt en garderob

TV- och internetanslutning:

TV-utbud via Com Hem, ingår i månadsavgiften. Föreningen undersöker huruvida TV-tjänst ska ingå eller om den ska individualiseras i och med att ett flertal medlemmar valt att installera fiber. Fiberinstallation kan beställas via Telia

Övriga utrymmen:

Skidförråd

Ekonomi:

Pris 2 500 000kr utgångspris. Avgift 2 000kr/mån. Årsavgiften om 24 000 kr betalas 2 ggr/år. I avgiften ingår vatten, avlopp, renhållning samt tv-utbud via Com Hem. Andel i föreningen är 5.2632%.

Övrig driftskostnad 1 198kr/mån, varav:
Försäkring: 50kr
Samfällighet: 208kr
Uppvärmning: 790kr
Vägavgift/snö: 150kr

Energideklaration:

Energiprestanda: 6 300 kWh/kvm år
Status: Utförd
Datum: 2015-01-24

Bostadsrättsförening:

BRF Brosslaren. I föreningen finns 19 lägenheter.

Övrigt:

Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

Information om ANSVARSFÖRDELNINGEN avseende bostadsrättens skick: Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet. Mer information om köparens undersökningsplikt finns i bifogat dokument.

Information om budgivning:


Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

Sidotjänster:


Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår 50 % av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta
Pris 2 500 000kr utgångspris
Rum 4 rum och köksdel
Byggår 1989
Boarea 64 kvm
Är du intresserad av detta objekt?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med mer information.