Meny

Sälenmäklaren är Sälens enda fristående mäklarbyrå. Hos oss möter du den familjära känslan i kombination med affärsmässighet och ett professionellt bemötande. Vi hjälps alla åt och tar ansvar tillsammans. Att samtliga medarbetare är hemma i Sälen gör allt mycket enklare!

Vi vet att både du som säljer och du som vill köpa uppskattar när vi anstränger oss utöver det vanliga för att få saker att funka.   Vår styrka ligger i att hantera affärer på distans då de flesta av våra kunder kommer från hela Sverige, ja från hela världen faktiskt. Vi har väl inarbetade rutiner för detta, vilket gör att du som kund kan känna dig fullständigt trygg i en smidig bostadsaffär.

Vill du köpa eller sälja? Slå oss en signal på +46 (0) 280-218 00 eller kontakta någon av våra mäklare .

Bästa hälsningar
Ludwig, Anne-Mari, Julia, Anna, Carin och Anders

Viktig information beträffande Covid-19  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka.  Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.