Meny

Sälenmäklaren etablerades 1987 och är Sälens enda fristående mäklarbyrå.

Företagets långa historia har givit oss framgång och förtroende som bygger på god lokalkännedom, kompetens, erfarenhet och ett stort engagemang hos våra medarbetare.

Genom åren har vi växt i övertygelsen om fördelarna med att vara fristående, vilket innebär att vi själva bestämmer hur vi vill arbeta och planera våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare. Ökad flexibilitet och frihet ger oss även utrymme att lägga mer tid på varje unik kund och bostadsaffär.

Vi utför vårt arbete med glädje, entusiasm och stolthet men tar inte på oss fler uppdrag än vad vi med högsta kvalitet kan genomföra. När våra kunder är nöjda, är vi nöjda!

Eftersom våra köpare och säljare oftast befinner sig på ett långt avstånd från varandra har vi väl utarbetade rutiner för genomförande av bostadsaffären på distans. Då är också mäklarens personliga engagemang i affären av ännu större vikt.

Vi vill vara det självklara valet för dig som vill känna trygghet i en smidig bostadsaffär, oavsett om du är säljare eller köpare.

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp med förmedling och värdering av :
Villor, Fritidshus, Bostadsrätter, Tomter.