Meny
Sök BOSTÄDER
Välj områden
Visar alla
Välj bostadstyper
Visar alla

OM SÄLENMÄKLAREN

Sälenmäklaren etablerades 1987 och är Sälens enda fristående mäklarbyrå. Genom åren har vi växt i övertygelsen om fördelarna med att vara fristående, vilket innebär att vi själva bestämmer hur vi vill arbeta och planera våra uppdrag tillsammans med våra uppdragsgivare. Ökad flexibilitet och frihet ger oss även utrymme att lägga mer tid på varje unik kund och bostadsaffär. Vi utför vårt arbete med glädje, entusiasm och stolthet men tar inte på oss fler uppdrag än vad vi med högsta kvalitet kan genomföra. Hellre färre affärer med nöjda kunder än att göra avkall på kvaliteten. När våra kunder är nöjda, är vi nöjda!

Företagets långa historia har givit oss framgång och förtroende som bygger på god lokalkännedom, kompetens, erfarenhet och ett stort engagemang hos våra medarbetare. Eftersom våra köpare och säljare oftast befinner sig på ett långt avstånd från varandra har vi väl utarbetade rutiner för genomförande av bostadsaffären på distans. Då är också mäklarens personliga engagemang i affären av ännu större vikt. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill känna trygghet i en smidig bostadsaffär, oavsett om du är säljare eller köpare.

Läs mer

Nyheter

Nyinkommet

GÅR DU I KÖP- ELLER SÄLJTANKAR?
Både sommar som vinter har vi många kunder som efterfrågar fritidsboende i vår härliga fjällvärld!  Här i Sälen kan hela familjen njuta av olika friluftsaktiviteter, året runt!  SÄLENMÄKLAREN har över 30 års erfarenhet av marknaden och du är alltid välkommen att kontakta oss för att boka ett möte: 0280-218 00 eller mail: info@salenmaklaren.se

Se våra objekt

Bevaka nyinkomna objekt

Nu har vi gjort det enklare för Dig att bli uppdaterad. Genom att ange din e-postadress nedan får du ett automatiskt meddelande när vi lägger ut ett nyinkommet objekt.

Till bevakning

VILL DU VETA MER?

Sälenmäklaren etablerades 1987 och är Sälens enda fristående mäklarbyrå. Företagets långa historia har givit oss framgång och förtroende som bygger på god lokalkännedom, kompetens, erfarenhet och ett stort engagemang hos våra medarbetare

Kontakta oss

REFERENSOBJEKT

Här finner ni ett urval av våra sålda objekt.

Viktig information beträffande Coronaviruset  

Vi bedriver vår verksamhet som vanligt och i enlighet med Folkhälsomyndighetens råd och riktlinje. Vi hoppas att du har förståelse för att vi inte tar i hand och att fysisk kontakt undviks. Ni är varmt välkomna att boka tid för möte eller visning med oss som vanligt, men för att förhindra smittspridningen av Covid-19 ber vi dig dock att stanna hemma om du känner dig sjuk eller har familjemedlemmar som är sjuka. Vi tillhandahåller handsprit och skoskydd på visningar och kundmöten. Föräldrar som har små barn med sig på visningen ombedes vänligt att turas om med barnpassningen utanför bostaden.

Ta gärna en förhandstitt på våra DIGITALA VISNINGAR som finns på de flesta saluförda objekten! Besök https://www.salenmaklaren.se för mer information.