Stöten Mitt 235

Stöten, Sälen

Bostadsfakta

Pris:575 000 kr Utgångspris
Månadsavgift:3 750 kr
Boarea:35 m²
Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum
Våningsplan:2 av 3
Hiss:Ja

Lägenhet i Stöten Mitt, centralt läge med gångavstånd till lift, shopping, restauranger, bad/spa, bowling och nöjen.
Välplanerad lägenhet med en boarea om 35 kvm. Allrum med köksdel, utgång till balkong i nordostligt läge och utsikt över dalen och Stötens vidder. Skidförråd på balkongen samt skidskåp i gemensamhetsutrymmen vid entrén. Hall med klinkergolv och golvvärme, helkaklat badrum med torkskåp samt två sovrum, 4-5 bäddar. Mellan sovrummen finns bra förvaringsutrymme. Gemensam bastu och relax finns att tillgå. Mycket goda uthyrningsmöjligheter. Med bil från Stöten tar det ca 15 min till Scandinavian Mountains Airport som beräknas öppna till vintersäsongen 2019..

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 235. Byggår 1985, Våningsplan 2 av 3. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea ca 35m². Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1985. Totalrenovering 2014. Uppvärmning: Direktverkande el.

Planlösning

Sovrum 1. Golv: laminat. Väggar: furupanel/tapet. Tak: plattor.
En våningssäng
 
Sovrum 2. Golv: laminat. Väggar: furupanel/tapet. Tak: plattor.
En familjesäng med bredare underslaf
 
Hall. Golv: klinker. Väggar: panel. Tak: plattor.
En garderob
 
Badrum. Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: plattor. Utrustning: toalett, dusch, värmeslingor, tvättställ, handdukstork och torkskåp
 
Allrum m. köksdel. Golv: laminat. Väggar: bröstpanel/tapet. Tak: plattor. Utrustning: spis, fläkt, kakel, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och microugn.
Mat- och soffgrupp med bäddsoffa.
 

TV- och internetanslutning

Ansluten till kabelnät.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns Skidförråd. Tillgång till gemensam bastu i byggnaden

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 235 i Stöten 1. Pris 575 000kr Utgångspris. Avgift 3 750kr/mån. Värme, V/A, el och kabel TV ingår i månadsavgiften. Vid uthyrning drar föreningen av årsavgiften på hyresintäkterna under dec-april och eventuell rest debiteras i maj. Om man inte hyr ut debiteras avgiften från föreningen halvårsvis i förskott. Andel i föreningen är: 0.463%.

Energideklaration

Energiprestanda 183kWh/m² år.

Bostadsrättsförening

Stöten 1. I föreningan finns 216st lägenheter

Övrigt

Uthyrningsavtal finns med Stöten i Sälen AB. Möjliga hyresintäkter ca 55 000 kr när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna veckor.

Inventarier i föresvisat skick ingår.

Information om ANSVARSFÖRDELNINGEN avseende bostadsrättens skick: Säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten före köpet.

Information om BUDGIVNING:
Vi använder oss av s.k. öppen budgivning där bud lämnas till mäklaren, som löpande redovisar högsta budet till säljare och till övriga budgivare.
Samtliga bud och budgivare redovisas till både köpare och säljare i samband med att köpehandlingen undertecknas. Säljaren är inte juridiskt bunden att sälja till det pris som har angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen. Säljaren behöver heller inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Vem som helst kan ge ett bud muntligt eller skriftligt men man är inte juridiskt bunden att stå kvar vid det. Mäklaren och säljaren kan dock kräva att budet preciseras till ett bestämt belopp. En spekulant har inte rätt att få veta vilka de övriga budgivarna är, vilka bud som lämnats eller vilka villkor som diskuterats med andra spekulanter. En spekulant har inte rätt att få annan information än att han eller hon inte fått köpa. Kom ihåg att köpet är bindande först när båda parter undertecknat köpehandlingen. Tveka inte att fråga mäklaren om du har några funderingar.

SIDOTJÄNSTER:
Vid tillträdet tillhandahåller vi kostnadsfri sidotjänst såsom meddelande av ägarbyte till elbolag, kommunen, samfällighet, förening samt sotare och snöröjare. För bostadsannons som publiceras på Hemnet utgår del av avgiften som administrationsersättning till Sälenmäklaren som publicerar annonsen.

Bostadsfakta

Pris:575 000 kr Utgångspris
Månadsavgift:3 750 kr
Boarea:35 m²
Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum
Våningsplan:2 av 3
Hiss:Ja

Ansvarig mäklare

Anne-Mari Backjanis Hansson

Telefon 070-6654955
anne-mari@salenmaklaren.se

Assisterande mäklare

Anders, Carin

Telefon 0280-21800
Fax 0280-21801
info@salenmaklaren.se